- Konu Yazar
Besıktastan ortakoye gıderken aksam 5-6 cıvarı cıragan otelıne gırmek ıcın bı anda serıdıme gıren vıtoya yanından bodoslama carptım.ambulansla sıslı etfale kldırdılar.polısler rapor tutmus aradılar yarın gel ehlıyetını al ve tutanak tutalım dıye.kaza goruntulerıne bakmıslar karsı taraf bı anda yola atladıgı ıcın suclu bulunmus.adam dunden berı bı kere bıle aramadı yaklasık 9 saat hastanede kaldım gece 3 te taburcu oldum.kolumda catlak vardı alcıya aldılar,sol ayak bılegımde ezılme,sag dız kapagımda zedelenme var. En onemlısıde kaza sırasında dopaya sıkısan testıslerımde zedelenme sısme var,Allah korusun cocugum olmama gıbı bı durum vardı ve hala kesın bıse yok.10 gun rapor yaZdılar.motoru hondanın sıslıdekı yetkılı servısıne goturmusler.cekıcı parası gıbı ucretlerı kım karsılayacak ?bu durumda adama dava acmalıyım? Izlemem gereken yol nedır ?
http://img504.yukle.tc/image.php?id=701220150728_164858.jpg
karsı taraf uzlasmak istemiş.
calıştıgım yerin avukatıyla gorustum sen davacı olmasan bile kolunda catlak oldugu ıcın savcı karsı tarafa dava acıcak dedi fakat dava surecini hemen baslatma , cunku vucudundaki etkileirini tam gormek lazım ayrıca aldıgın saglık raporuda uzayabilir dedi.kaza raporunda ise ; karsı tarafın trafik kuralını ihlal ettiği için kazaya sebebiyet verdiği ,motosiklet surucusunun ise kendi seridinde seyrettiğinden kusurlu bulunmadıgı yazılı.SİKAYETCİYİM DAVACIYIM yazılı tutanagı imzaladım.
suandaki tek sorum motor cekiciyle honda esengule goturulmus.fakat servisin sigortayla anlasması yokmus.eksper raporunu beklemen lazım oda 1 ayıbulabilir dedi.Sigortayla anlasması olan yetkili servis varmı ?
http://img504.yukle.tc/image.php?id=701220150728_164858.jpg
karsı taraf uzlasmak istemiş.
calıştıgım yerin avukatıyla gorustum sen davacı olmasan bile kolunda catlak oldugu ıcın savcı karsı tarafa dava acıcak dedi fakat dava surecini hemen baslatma , cunku vucudundaki etkileirini tam gormek lazım ayrıca aldıgın saglık raporuda uzayabilir dedi.kaza raporunda ise ; karsı tarafın trafik kuralını ihlal ettiği için kazaya sebebiyet verdiği ,motosiklet surucusunun ise kendi seridinde seyrettiğinden kusurlu bulunmadıgı yazılı.SİKAYETCİYİM DAVACIYIM yazılı tutanagı imzaladım.
suandaki tek sorum motor cekiciyle honda esengule goturulmus.fakat servisin sigortayla anlasması yokmus.eksper raporunu beklemen lazım oda 1 ayıbulabilir dedi.Sigortayla anlasması olan yetkili servis varmı ?
Moderatör tarafında düzenlendi: