- Konu Yazar
4 silindirli motoisklerlere ekstra vergi gelıyormuş bu ay ........
![]()
heyt heyt ulen beni kalptenmi götürücen. parasız kaldık zayten ayın başında paraları verdik motöre:queen::queen::queen::queen:
4 silindirli motoisklerlere ekstra vergi gelıyormuş bu ay ........
![]()
teşekkürler sağol. çalışmalara başladım havalar düzelsin beton dökülecek:rendeer::rendeer:Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan.. Ama o bahçeye de bir beton döktür, oralara girerken düşmeyesin![]()
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin abi
Güzel seçim, güle güle kazasız belasız kullan:rendeer:
Cıbırın benzinini biraz aratır ama olacak o kadar![]()
allah kaza bela vermesın...tekerın duz bassın
sağol aygül darısı senin başına.:cat:wayyy wayyy
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah
Yasin senin de gözün aydın![]()
sağol kardeş teşekkürler. dişli konuşunu teknik bilgiler bölümüne açarsan bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir:rendeer:güzel makina hayırlı olsun kardeş.arkadaşlar ben bişey soracam sizlere benim 200lük kros kullanıyorum.zincir dişlisi15lik 17lik yapmayı düşünüyorum biraz daha seri olması içn sizce nasıl olur motoruma zarar verirmi .yardım ederseniz memnunolurum
sağol teşekkürler.amin:cat::cat:hayırlı olsun dostum. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.![]()
teşekkür ederim sağol:cat:Hayırlı olsun. Çok güzel allet.
sağol teşekkür ederim:rendeer:hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
teşekkürler. amin amin:rendeer::rendeer:Hayırlı uğurlu olsun çok güzel kazasız belasız :rendeer:
sağol teşekkürler.amin. radara yakalanmamaya özen gösteririm ama motor kaçarsa yapacak birşey yok:cherry::cherry::cherry:Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve radara yakalanmadan(o motorla bu biraz zor) kullanman dilegiyle
sağol teşekkürler. dikkat ederim:cat::cat:hayırlı olsun, kazasız belasız nice km lerdiliyorum.. dikkatli sür aman!!!
güzel motor allah nazardan saklasın..:rendeer:
bizede nasip olur inş..:wiinkk:
Tütütü maşşallah maşşallah nazar değmesin.. Hayırlı olsun, kazasız belasız..
Hayırlı olsun ercan kazasız surusler...