Online Rekorunu Kiralim Mi?

"Online rekorumuz : 594 Üye ile (02-04-2006 Saat 07:55 PM) gerçekleşmiştir."

Yukarıdaki online rekorunu kıralım mı?

Sizce sözleşip online olmak için herkese en uygun olabilecek saat hangisi? Burada sözleşip bir rekor denemesi yapalım ne dersiniz? :wiinkk:

xxxxx' Alıntı:
elimize ne geçicek derim:cherry:

Bunu yazınca eline ne geçti? :mrgreen: Ne geçtiyse o geçecek... sadece bir teklif, maksat aktivite olsun... :wiinkk: :rendeer:

kıralım ya :queen:
ben çocukken birkere kırmıştım da annem dövmiştü:pale:

vala bi kere başlka bir yerde 10 bin kişi rekorunu kırmıştık bide bu forumlarda kullanılan galinba burdada kullanılıyo v-bullettin programında bi bug var5 10 bini geçince online syaısı daha fazlasını göstermiyo :)

5-10 bini bulmaz yaw... Rekor zaten 500 lerde.. 1000 yapsak yeter.. heh he.. 5000 i geçince ibre daha fazla gitmiyorsa modifiye yapar ibreyi kırarız olmaz mı? :p

Beyler bu online rekoru, gelişigüzel olarak en çok kaç kişi girdi diye göstermek için. Böyle anlaşıp onu artırmanın anlamı yok ki. Ama enteresan bi başlık olmuş güldüm baya :mrgreen:

İyi, herkes mahalleden adam toplasın, ağzını burnunu kıralım.

Akira' Alıntı:
Kırıcı olmayalım derim
:mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: iyi güldüm :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
Nerden aklınıza geliyo böyle şeyler allah aşkına ya.. bu sayı bile bazılarının tam 10 katı civarında ne gerek var diğerlerine kabus göstermeye...kırıcı olmayalım :p ... reklam kokan hareketler bunlar mike (mike=mayk) :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerek yok

:rendeer: tamm biliyoruz çok üye var ama başkalarına kanıtlamaya ihtiyacımız yok ki.

danger0' Alıntı:
Beyler bu online rekoru, gelişigüzel olarak en çok kaç kişi girdi diye göstermek için. Böyle anlaşıp onu artırmanın anlamı yok ki. Ama enteresan bi başlık olmuş güldüm baya :mrgreen:
Sana katılıyorum dostum
bizim sitenin cc belli
modifiye edip online rekorunu artırırsak anlamı olmaz
:mrgreen: :mrgreen: :rendeer:

danger0' Alıntı:

zuahaha cidden uğraltığımız işe bak :) :queen: bu online frame time kaç burda :) 15 dk yapılsa heralde 1000 kişiyi geçeriz :) tabi bu ne işe yarıcak sorusuna hehehehe diye cevap veririm :)

Yaw kıralım işte şu rekoru be... Rekorlar kırılmak içindir. Etkinlik olur işte.. Açılışa da Kıraç'ı çağırırız... Birlik beraberlik tazelemiş olur site.. Fena mı... :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar