Öneriniiz ?????

Meraba arkadasLar.Tekirdaqdan qoKay ben 16 yasindayim kucukLugumden bere motor hastaLiqim var ilk once bisikLet falan filan derken 8 yasında akulu motorum oLdu :D Neyse bu hastaLik bende qit qite aLevLenirken zar zor caba sonucu 14 yasinda MotorsikLet aLdirdim.Neyse uzatmicam.Benim motorum
bianchi skyLine 150 ama artik buyuduk :D Daha iyi bir motor istiyorum. Vitesli motor surebiLiyorum. Benim icin motor surmek sadece hiz deil surerken keyif aLmak faLan fiLan.Bunu qoz onunde buLundurarak tavsiyeLerinizi bekLiyorum. benim icin tavsiyede ediceqniz motor hangi marka/modeLdir??

Simdiden TesekkurLer

Öncelikle ben büyüklerimden gördüklerimi yazıyorum
Türkçeni biraz güzelleştir.
Bir de ybr 125 veya cbr 125 iyi gider dicekler..

Tavsiyen icin saol ybr zaten akLmda . Ama cbr :D biLmiyrum yani :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
hiç öle 125 cc cbr ile uğraşma senin gibi hızlı delikanlıyı kesmez maddi durumun müsaitse direk hayabusa derim ben :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni windy S:cat:

Moderatör
hiç öle 125 cc cbr ile uğraşma senin gibi hızlı delikanlıyı kesmez maddi durumun müsaitse direk hayabusa derim ben :cherry:

Adam hiz istemiyorum keyif yapicam demis.. Goldwing bence daha uygun arkadasimiz icin :cherry:

lütfen arkadaşa yanlış motorlar önermeyin hayabusa çok benzin yakar goldwing aralara giremez vmax al derim ben hem havalıda olur nede olsa büyüdün artık.

Meraba arkadasLar.Tekirdaqdan qoKay ben 16 yasindayim kucukLugumden bere motor hastaLiqim var ilk once bisikLet falan filan derken 8 yasında akulu motorum oLdu :D Neyse bu hastaLik bende qit qite aLevLenirken zar zor caba sonucu 14 yasinda MotorsikLet aLdirdim.Neyse uzatmicam.Benim motorum
bianchi skyLine 150 ama artik buyuduk :D Daha iyi bir motor istiyorum. Vitesli motor surebiLiyorum. Benim icin motor surmek sadece hiz deil surerken keyif aLmak faLan fiLan.Bunu qoz onunde buLundurarak tavsiyeLerinizi bekLiyorum. benim icin tavsiyede ediceqniz motor hangi marka/modeLdir??

Simdiden TesekkurLer

Ben motocar 200 öneririm. Testide var burda bi incele istersen hem ekonomik hem güçlü parçası bol ucuz... 2500 civarı uygun fiyatlı uzun yolda çok güzel giden artı balancer sistemi ile titreşimsiz rahat sürüşlü bir motor... Ama tipten biraz kaybediyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda CBR 125 al.. sağlıcaklada bin..

ülkemizde benzın fıyatları aldı başını gıdıyor,
boşver motoru,
sen yine dön bianchı bisikletıne,
benzın derdın olmaz,
hemde spor insanı zınde tutar:p:p:p

baba bianchi skyline 150 bisikLet deiLki xD Bu arada aLicaqim motor buyuk ihtmLLe Allah ` in izniyle doroda corvus v3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar