Önemli bir konu !

Katılım
10 Şub 2006
Mesajlar
6,827
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Bereket tanrısının heykelinin tezgahlarda köylü hatunlarca satıldığı bir dünyada, tek gözün, punkın, metalin, satanizmin logolarının fink attığı bir dünyada bir tek buna mı takılıyoruz?

şeklinde olsaydı ben de barnak basardım bu lafın altına
 
Katılım
11 Şub 2012
Mesajlar
1,477
Ercan ım durup dururken bereket heykeli nerden girdi şeyine ııımmm aklına :queen:

Rüyalarıma giriyor abi kabuslarla uyanıyorum :p

Şaka bir yana sembolizmin dünya üzerindeki yeri ne şekild ekarşımıza çıkarsa çıksın ve tartışmalara sebebiyet versede asla ve asla hiç bir ön yargının esiri olmamıştır olamazda. Her bir logo , sembol şekil tarih boyunca bir çok kültür ve toplum tarafından farklı farklı anlamlarda kullanılmış ve kullanılmaktadır. Bu yüzen Arkadaşın hassasiyetini tebrik ederim lakin üzerinde çokta durulacak bişiy olarak görmedim. Verdiğim örnekte o ara dantel köy entel köye filminin o bereket tanrısı bölümünü izliyordum facede ordangirdim olaya :)
 
Katılım
2 Ağu 2012
Mesajlar
641
benden de size en mantıklı açıklaması ;


afedersiniz şey kadar bez parçasını 20tl 'ye satıyolar, bende iktisat öğrencisiyim, satıcı olsam maliyeti 1-2tl olan şeyi 20tl ye satardım :)
 

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
11,727
Hudson deriyi kiniyor ve konuyu açan arkadasi dikkati ve duyarliligi için tebrik ediyorum.
Bir daha isim olmaz Hudson zamazingolariyla.:farao:
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Bereket tanrısının heykelinin tezgahlarda köylü hatunlarca satıldığı bir dünyada hiçte garipsenecek bir durum değilmiş bencede :) Tek gözün, punkın metalin satanizmin logolarının fink attığı bir dünyada çokta sade ve anlamlı bir logo ayrıca .

Konuyla bağlantılı değil ama; punk, metal gibi müzik kavramları ile ilgili ne biliyorsunuz da bunları yazıyorsunuz? Bu kavramları satanizmle aynı kefeye koyduğunuza göre bildikleriniz pek az.
Lütfen, hakkında bilgi sahibi olmadığınız konularda yazdıklarınıza, söylediklerinize biraz daha özen gösteriniz.
Ayrıca neymiş bu metalin logosu merak ettim.
 
Katılım
12 Ara 2007
Mesajlar
919
Söz konusu olan nazi amblemi, 4 tane "L" harfinden oluşur ve light-life-love-luck yani ışık-hayat-sevgi ve şansı simgeler.

Tarihte bu amblem altında toplu katliamlar yapılmış olsa da, asıl anlamı yukarıda ki gibidir.

drtayfun;2909545 Biraz genel kültür olsun bari.[/QUOTE' Alıntı:
Keşke bu kadar wikipedia karıştıracağınıza söz konusu ürünün direkt ''1918 Patch'' adı altında satıldığına dikkat edebilseydiniz ve 1918 ile bu sembolün ilişkisinden de bahsetseydiniz , başka bir yerde görmüş olsam belki bu kadar umrumda olmazdı ama sözde motosiklet özgürlüktür barıştır sevgi aşk çiçek böcek diye doalnırken herkes ,öyle birşeyle karşılaşmak beni şaşırttı tepkisiz duyarsız kalamadım .
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst