- Motosikleti
- Çükü Olanın Dükü Olur.
Taam taam inandım. Sen de çıkarıp çıkarıp bakıp durma. Nazarın değecek, bozacaksın.sünnetçi adamın bile yaklaşmaya korktuğu bi alet Osman emmi. İnanmazsan göstereyim bak![]()
Taam taam inandım. Sen de çıkarıp çıkarıp bakıp durma. Nazarın değecek, bozacaksın.sünnetçi adamın bile yaklaşmaya korktuğu bi alet Osman emmi. İnanmazsan göstereyim bak![]()
bereketi kaçmasın diye çok bakmıyorum abimTaam taam inandım. Sen de çıkarıp çıkarıp bakıp durma. Nazarın değecek, bozacaksın.
Rabbim nasip etmesin kimseye, şuana kadar kullanmak kısmet olmadı. Konu Namus ve Aile olmadığı sürece elime oturucağını sanmıyorum. Kimseye nasip olmasın inşallah.Benim bildiğim olduğunun bilinmesi bile abesle iştigal bir konu. Mevzuun varsa takar beline işini görür gelirsin. Ne evdekiler bilir ne de başkası. Ayrıca silah boş durmaz.
Silah iyi bir şey değil.Benim bildiğim olduğunun bilinmesi bile abesle iştigal bir konu. Mevzuun varsa takar beline işini görür gelirsin. Ne evdekiler bilir ne de başkası. Ayrıca silah boş durmaz.
tvs süren arkadaşıma artçılık yaptım, bu anlattığın hareketleri uyguladığı için yolun kenarında motordan indirip gideceğim yere tek gittim. O da metroyla geldi. Kendi motoruyla rezil oldu anliyacağın. Caz cuz etti, o zaman bi daha benı motoruna bindirmezsin olur biter veyahut bu hareketleri uygulamazsın dedim. Şuan heran karşısına çıkabilirim korkusuyla Adam gibi sürüyoulan sukuter kullanıcıları sizin allahınız yok mu?! bak cinnet geçirteceksiniz bana en sonunda. s*k kadar motorunuzla duran trafikte 50-60 basıyosunuz marifetmiş gibi, bi de bana korna çalıyosunuz çekil diye. yer bulunca çekilicem zaten sinyalim yanıyo kör p*ç! 3-4 tane sukuter g*t g*te girmiş gidiyosunuz, muhtemelen ardınızı dövdürmeye gidiyodunuz bu kadar aceleniz olduğuna göre?! en son birini çekip vurucam bka. aptal evlatları sizi. bi bunlar bi de artçılı tvs raider ve drift sürücüleri aq, insan olun lan azıcık
"İyilik yap kötülük bul.". Sadece trafikte de değil, hem şahsi hem de iş hayatımda da
Böyle omurgasız o.e ları yüzünden işe giriş bildirgem destan gibi sayfa sayfa.Dışarıda Melek gibi olan insan burda şeytana dönüşüyo. Döt yalamaya, sinsiliğe, ispiyonlamaya, vs birçok şey sayarım. Ne yapsam 'Yaptık' diyerek konuşur ve çalışırım. Kendisi hep 'yaptım' niyetiyle devam ediyo. İş konusunda utanmaz arlanmazın teki. Dediğin gibi gerçekten şahsi hayat farklı iş hayatı farklı. Allah bizi böylelerinden arındırsın.
Vallahi doğru. Normalde çok sakin olan ben bile çok sinirli anımda silaha davranmaya yeltenince Allah belasını versin bunun diyip kardeşime teslim ettim. Eksik kalsın silah.Silah iyi bir şey değil.
Bele takmak ayrı iş görmek ayrı hepsi kötü mevzular.
Dedim zaten normalde silah taşınmaz. Taşımanı gerektirecek durumlara sokmayacaksın kendini. Zaten almaya gidene kadar durumu değerlendirirsin bir daha. Taşıman lazımsa da tetik kilitleri var, onlarda sana biraz soğuman için süre verir.Vallahi doğru. Normalde çok sakin olan ben bile çok sinirli anımda silaha davranmaya yeltenince Allah belasını versin bunun diyip kardeşime teslim ettim. Eksik kalsın silah.