önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bız bugun ne yogun gun atlattık zafer bayramını kutladık (kımse yoktu ama neyse ) yarın ınsallah daha ıyı olur ..........................

1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19

2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn tel:0534 955 07 74

3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten

görmeyenler için güzergahlar :wiinkk:

artcı alabilecekler varmı? yanlarında fazla kask getirebilirlermi? yarın kahvaltı sonrası aracı olmıyanlar orda kalmasın... bana kimler yardımcı olabilir?

yol için son güncellemeler artık :rendeer:

yatıyorum saten şimdi yoğun olsun sorun değil güzel bi gün geçirdikten sonra ewe gelince o yorgunluğunda bir tatlılığı oluyor... gülü seven dikenine katlanır hesabı :D 9a kurdum saati şimdi yatağa kaçar herkese iyi akşamlar allah rahatlık versin şimdiden...

bende numaramı yazayımda ole gidiyim en azından akılda bulunsun ne olur olmas

0555 562 07 48

bu arada foto makinam olucak isteyen olursa laptopuda getirebilirim sırt çantasında taşıyorum özel olarak aldım hem daha rahat taşınıyor hemde motorda dert olmuyor

gittiğimiz yerlerdende topicleri kurcalarız atraksiyon olur isteyen olursa pm atsın sabah ona göre yanıma alayım bende...

resimlerede bakarız anında şipşak :queen:

bız bugun ne yogun gun atlattık zafer bayramını kutladık (kımse yoktu ama neyse ) yarın ınsallah daha ıyı olur ..........................

ben çalışıyodum malesef gelemedim :pale:

yatıyorum saten şimdi yoğun olsun sorun değil güzel bi gün geçirdikten sonra ewe gelince o yorgunluğunda bir tatlılığı oluyor... gülü seven dikenine katlanır hesabı :D 9a kurdum saati şimdi yatağa kaçar herkese iyi akşamlar allah rahatlık versin şimdiden...

bende numaramı yazayımda ole gidiyim en azından akılda bulunsun ne olur olmas

0555 562 07 48

iyi geceler :)

yagmur yagıooooooooooooooooooooooooo

şiii yagmur deme yaa :pale:

Maslak' ta da şakır şakır yağıyor walla:pale:

Tüh motorun brandayı kapatmayı da unuttum gece.. Artk bir güzel yıkanır. :cyclopsan

zuauauhau die die yagdırdım walla :)

yagsın önemli değil planda hiçbir değişiklik yok yarın karda yagsa ordayız inşallah :cat:
ben yatıyorum arkadaşlar dediğim gibi planda bir değişiklik yok yarın ordayız kısmetse
iyi geceler herkeze :rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar