On Lıne Rekorunu Kıralım Mı?

arkadaşlar; 58.425 tane üye var!!!
2.291 kişi ile rekor kırmışız...bizim en az 20.000 kişi olmamız lazım!!!
% 50'den biraz daha az...
zor'mu sizce?

o zaman 01.11.2008 pazar akşamı saat 20:00 uygunmu mutabıkmıyız?

dur hele!!! ne bu acale:queen:
her kes az-çok fikrini belirtsin,fikirlere ve yorumlara saygım sonsuzdur...(çizgiyi geçmedikçe:bounce:)

Son düzenleme:
o zaman 01.11.2008 pazar akşamı saat 20:00 uygunmu mutabıkmıyız?

bak öğle bir tarih verecezki yok maç var yok şu bu denmicek :bounce:
mesela 28 ekim yani şehitlik ziyaretinin bir önceki akşam saat 22 hemde topigi güncellemiş son şeklini görürüz :rendeer::rendeer:

"Online rekorumuz : 2.291 Kişi ile (09-05-2008 Saat 21:37 PM) gerçekleşmiştir."

Bu rekorda ki sayının içine misafirler (üye olmayanlar) de dahil zannedersem. Yani rekor için üye olmayan kişilerinde o an da online olmaları lazım yoksa aktif kullanıcı sayısı çok az bence. 53.000 kayıtlı üyenin en fazla 1.500'ü aktif olarak siteye giriyordur tahminen. 1.500 bile çok diyebilrim. Bu sebeple misafirler de çok önemli yeni bir rekor için. Tarih belirlesek, hepimiz o an aktif olsak bile bu iş zor gibi ama denemekten zarar gelmez tabi...

bak öğle bir tarih verecezki yok maç var yok şu bu denmicek :bounce:
mesela 28 ekim yani şehitlik ziyaretinin bir önceki akşam saat 22 hemde topigi güncellemiş son şeklini görürüz :rendeer::rendeer:

abim hoş geldin...
28 ekim günüde mantıklı... ama 1 kasım'da zaten herkes yoğun olarak 29 ekim'le ilgili haber ve fotoğraflara takılacak,hatta güncellik daha bi yoğun olur kanaatindeyim.

eveeeet.... daha; fikri,yorumu olan varsa herkesi yazmaya davet ediyorum...

mod'larımız bu konuda ne düşünüyorlar acaba:silent:

Bunu kırmak zor
Neden derseniz üyelerin 3-5 katı misafir oluyor
Hadi aktif üyeleri topladınız peki ya misafirleri nasıl toplayacaksınız?

"Online rekorumuz : 2.291 Kişi ile (09-05-2008 Saat 21:37 PM) gerçekleşmiştir."

Bu rekorda ki sayının içine misafirler (üye olmayanlar) de dahil zannedersem. Yani rekor için üye olmayan kişilerinde o an da online olmaları lazım yoksa aktif kullanıcı sayısı çok az bence. 53.000 kayıtlı üyenin en fazla 1.500'ü aktif olarak siteye giriyordur tahminen. 1.500 bile çok diyebilrim. Bu sebeple misafirler de çok önemli yeni bir rekor için. Tarih belirlesek, hepimiz o an aktif olsak bile bu iş zor gibi ama denemekten zarar gelmez tabi...

58.425 tane üye varmış.... bende yazılanın yalancısıyım.ana sayfada sağ alt kısımda yazıyor;isteyen bakabilir.
misafirlere gelince; onların etkinliğide önemli tabi ki.
ama benim esas isteğim 58.425 kişinin yarısını görmek:queen:
çoook zor gibi,farkındayım ama neden olmasın?
tarih belirlemeye çalışıyoruz; ben 01 kasım cumartesi gününü uygun gördüm,ama fikirlerinize açığım...bana şu anda en yakın 2 kasım pazar günüde mantıklı geliyor...

o gün herkesi bekliyoruz...

Bunu kırmak zor
Neden derseniz üyelerin 3-5 katı misafir oluyor
Hadi aktif üyeleri topladınız peki ya misafirleri nasıl toplayacaksınız?

sizce nasıl toplarız?

Son düzenleme:
58.425 tane üye varmış.... bende yazılanın yalancısıyım.ana sayfada sağ alt kısımda yazıyor;isteyen bakabilir.

evet orada öyle diyor ama bu sayıya forumdan uzaklaştırılanlar ile bazı üyelerin açıklama yapılmadan uzaklaştırılmasına kızıp gidenler dahil!

Misafirleri üyeliğe davet edelim... bnm fikrim..

madem bu siteden bilgilenıyolar bişeyler ögreniyolar..

bizimde onlar tek bi istediğimiz olsun; oda ÜYE olmaları..

bence..

benim izlenimlerim günde 150 kayıtlı kullanıcı açık oluyor hadi bu topiğin etkisi ne kadar olur bilmem ama en iyimser 500 kayıtlı kullanıcı olsun bundan sonra misafirlere kalıyor günde misafir 1500 kadar buluyor bence burda misafirlere yönelik bir açıklama yapılmalıki birçoğunu toplıya bilelim:cat:

arkadaşlar vallahi süpersiniz....::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

o halde bu sayfamızı biraz daha güncelliyelim ki herkesin haberi olsun...
tarih olarakta 01.11.2008 yani cumartesi günü akşam 22:00 uygunmudur?
hafta sonu akşam çoğunluk evde olur diye düşünüyorum, özelliklede 22:00'dan sonra...
fikirlerinizi bekliyorum; ortak bir gün ve saat'te anlaşırız. ama bana göre yukarıda ki tarih ve saat uygun gibi....

tarih uygun ama inşallah o saatlerde yolda olmayız:) var mısın yok musun'a dönmüş abi burası :mrgreen: TEKLİFİNE VARIM diyorum :queen::p:mrgreen::mrgreen:

pazar geceside mantıklı...zaten ertesi gün iş var,erkenden herkes evinde olur:cat:

gezmezsek oluruz:) ben zaten kendimle beraber toplam 4 kişinin online olmasına garanti veriyorum :cherry:

bir zamanlar online rekoru 01-09-2005, 12:17 PM dakikasında 70 kişi olmuş daha sonra da "10-12-2005, 23:19 PM" dakikasında da 124 müş isterseniz bakın nostaljik olsun :)

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/6509-sitede-yeni-online-rekoru-120-uye-online.html

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/3938-online-uyeler-rekoru.html

ayberk abi rekoru kırmak istiyorsan fuar zamani 3 gün boyunca kır kırabildigin kadar:queen::queen:

ayberk abi rekoru kırmak istiyorsan fuar zamani 3 gün boyunca kır kırabildigin kadar:queen::queen:

hahh!!! bende diyordum kendi kendime nerde kaldı sedat diye...
evladım daha fuara çoook var...o gün gelsin gene kırarız:queen:

arkadaşlar; zaten üye'di müyedi beni ilgilendirmiyor!!! ben rekorun derdindeyim...
rekor o gün misafir ve üyelerle kırıldıysa, bu misfirler bu yazılarıda okuyor demektir... bi zahmet herkes elini taşın altın soksun...(misafirlerde soksun)
hep beraber gelin kıralım şu rekoru olsun bitsin...

o gün ennnnnn büyük destekçilerimiz MİSAFİRLERİMİZ!!!!!!!:cat::rendeer:

cok guzel bır konu acılmıs elıne salık.ben de varım ama ben derım kı tarıhı yakına alalım da saglıklı olur

sanırım misafirleri nasıl çağıracaz diye merak ediliyo :D eminimki msn listesinde onlie kişi sayısı yüksek olan arkadaşlar fazladır herkes aynı saatte bi 10 dk msn nickini değiştirim 4-5 kere oturum açıp kapatırsa herkese duyurmuş olur tabii yinede çok büyük bi rakam çıkmaz

yoksa bu maili 10 kişiye gönderirsen çok iyisin 9 kişiye gönderirsen orta 8 kişiye gönderirisen kötüsün gibi oyunlardan mı yazsak :D:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar