Arkadaşlar Kısaca Şöyle Diyim Sizler Bana Bir Fikir Verin Lütfen...
Şimdi Benim Motorun Muanesi Yok Bitti Yani Şimdi Yeni Şaşe Alıp Motoru Yaptıktan Sonra Muayeneye Gittiğim Motorun Şaşe Numarasına Bakalarsa Eee Yeni Şaşede Numara Yok İşte Ben Bunu Çözmeye Çalışıyorum Adamlara Nediycem Şaşe Kırıldı Şaşeyi Değiştirdik Mi Diycem Sizce İnanırlar Mı Yoksa Karakola Mı Götürürler...
Azrail 42 eğer şasiyi değiştirmek istiyosan bi zahmet trafik şube müdürlüğüne git prosedürü öğren. Muayeneyi zaten yaptıracaksın ondan kaçamazsın. Ruhsat değişimide 54 tl idi galiba. Sen en iyisi en yakındaki trafik şube müdürlüğüne git bütün detaylarıyla olayı öğren. Ondan sonra şasiyi değiştirip muayeneye gidebilirsin.
Yahu sana o kadar anlattık bunu yapamazsın. Trafiğe kayıtlı bir aracın motor ve şasi numarasıyla oynamak nitelikli dolandırıcılık suçuna giriyor 20 yıl ceza alırsın diye. Hala yapacağım diyosun pes vallahi!Şaşeyi Mecbur Değiştiricez Eski Şaşedeki Numarayı Alıp Yeni Aldığımız Şaşeye Perçinliycez Allah'ın İzniyle Yolumuza Bakıcaz Artık Aklımıza Başka Bişey Gelmez OLdu...