Ömürlük motor ?

Merhaba arkadaşlar daha önce açmış olduğum konudan iyi cevap alamadım.ben temiz 2000 TL ye kadar olan iyi,ömürlük(Diceksiniz 2000 Tl'ye ömürlük olmaz ) Bunların olabileceği iyi bir motor arıyorum cevaplarınızı bekliyorum ve bu arada ehliyetim aldım.

Pardon Birde yazmyı unutmuşum Görünüşü iyi olursa sevinirim :)

Son düzenleme:
2000tl'ye ömürlük motor alamazsın temizini alamazsın en azından, Temiz bir Honda Activa 3000tl ediyor, ama sucudan çıkma olanı 2000'e alabilirsiniz gerçi 2000 bile fazla ama Activa'nın adı çıkmış bi kere.

2000tl'ye ömürlük motor alamazsın temizini alamazsın en azından, Temiz bir Honda Activa 3000tl ediyor, ama sucudan çıkma olanı 2000'e alabilirsiniz gerçi 2000 bile fazla ama Activa'nın adı çıkmış bi kere.

2000 Tl Bütçem var çünkü Koruma felan alcam ondan biraz bütçem az .

2000 Tl Bütçem var çünkü Koruma felan alcam ondan biraz bütçem az 1.68 Boyum var Rahat dururmuyum ?
hava zaten kış..belki motora çok binemeyebilirsin..kısıtlı bir bütçe ile zorla iyi bir motor al bahara doğru korumalarını halledersin..yok olmaz dersen alacağın motor sorunlu olabilir..2000 tl ye iyi bişey yok..sadece seni biraz tatmin eder..motorum var ayağımı yerden kesiyor dersin.onun dışında fazla bişey beklersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin

hocam sende ömürlük demişsin 2000 tl bütçe ayırmışsın :S hani en azından 4000 lira olsaydı ybr alırdın ennn az 10 ,15 sene sorunusuz götürür

titan yada titan:queen:

evet honda titan...
çünkü çinlilerde titmayan motor bulamazsın..
honda titan bile onların onda biri kadar titmaz...

o yüzden bari titan japon olsun.....titan honda ,honda titan olsun..

memnun kalırsın merak etme..başın ağrımaz....cebin boşalmaz...

evet kesınlikle ömürlük motor honda titan. Benimki 96 model ve ilk rektefesi geçen sene yapıldı.70 binde. Değişen parçaları 60 bınde debriyaj balataları bitti orjinal olanları. 70 binde kendi isteğimle rektefe:) krank,krank kolu, krank rulmanları,hatta arka dişli bile hala orjinal. Bu kadar sağlam motoru zaten japondan başkası yapamaz. Motor arızası sıfır denecek kadar az. Ybr anca yarısı kadar sağlam olabilir. Yanlız 2002 modelden sonra brezilya malı olarak gelen es modelleri için bunu söyleyemem. Ama onlarda ybr den sağlam makinalardır. Bulabilirsen temizinden az km yapmış olanlarından bak. Alırsan torunun bile binebilir.

geçen motorcuya uğradım bi 100 lük bisan cub vardı 19bin km her yeri dökülmùş bide Honda Titan gördüm oda 93bin km de oda gidikti baya ama bu bile iyi yani 2.ellerine bakıyorum 1500tl hiç te fena değil yani ama bence ybr daha sağlam 2005 modelleri özellikle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya titan ya da ybr alacan bunun başka yolu yok..daha ucuz da olur dersen puch al o da ömürlük :) kalan paraya da rossi gibi giyinebilirsin : )

ybrde ekzantirik zinciri var bi süre sonra uzuyo ve dişlileriyle birlikte değişmesi gerekiyo. Titan itecekli olduğundan öyle bi sorunu yok. Titanın krankı rulmanları kolu falan ybrden çok gidiyo. Kimse yanlış anlamasın ybr yi kötülediğimden değil. 125 cc sınıfında sorunsuzluk olarak önce tıtan sonra ybr sonra diğerleri gelir. Çin mallarını saymıyorum zaten. Kendin tercihini yap.herkes özgür istediğini alabilir.bize yorum yapmak kalır.

peki arkadaşlar 6-7bin tl'ye 4silindir az yakan ömürlük bir motor deseydi arkadaş ne tavsiye ederdiniz merak ettim :silent:

doğru tahmin :queen:
gerçi avuç yalandıktan sonra gt650 niye olmasın. >>> cevap : 6000tl'ye 2.kez avuç yalaması olurdu heralde :cherry:
3 kuruşa 5 köfte istiyorummmmmmmmmmm yokmu ucuz köfteci :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar