ömür boyu mutluluklar / syriana (Bülent) & daisy_m (Arzu)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tebrikler ömür boyu kesintisiz mutluluklar dilerim.bülent ve arzu kardeşlerim.

En çok ben tebrik ederim...kankisi olaraktan bu mutlu günde yalnız bırakmayız dimi...kendisi biraz komşum olurda...geçen yıllarda bir gün bir msn sohbetinde ev aradığını söylemişti...bende Seyrantepeye gelsene dedim buralar sakindir...baktım 1 hafta içinde kendine ev bulmuş falan...

Haydı hayırlısı gencler...

allah tamamını erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum

tebrikkler Allah bir yastıkta kocatsınnn

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...:rendeer:

En çok ben tebrik ederim...kankisi olaraktan bu mutlu günde yalnız bırakmayız dimi...kendisi biraz komşum olurda...geçen yıllarda bir gün bir msn sohbetinde ev aradığını söylemişti...bende Seyrantepeye gelsene dedim buralar sakindir...baktım 1 hafta içinde kendine ev bulmuş falan...

Haydı hayırlısı gencler...

sağolasın yarmagülüm,pandam,kıllı toparlağım...:) ara sıra beni harbiden sinir krizine soksanda genelde iyi bir insansındır...ama insanı sinir etmeyede bayılırsın tabiki...tebriklerine karşılık teşekkürlerimi sunarım...:rendeer:

bir yastıkta kocayın, boyunuzca evlatlarınız, etrafınızda hep dostlarınız, içinizde eksilmeyen sevginiz, tam kavi sağlığınız, uzuuun bir ömrünüz, dertsiz başınız-bolca aşınız, keyfinizce devranınız, bahçenizde köpeğiniz, evde sarman kediniz, kümeste horozunuz, ahırda sarı öküzünüz, tarlada buğdayınız, açma da biberiniz, dopdolu cebiniz, hep biriniz diğerinizin olsun :cat::)

tebrikler arkadaşlar.
ALLAH (CC) tamamına erdirsin, ve sizi, bir yastıkta kocatsın inşallah. :rendeer:

Ben Bülent ve Arzu'yu evli sanıyodum :)
Normal şartlarda evliliğe çok soğuk bakan birisi olarak Bülent ve Arzu gibi çiftleri görünce, işte insan bu kadar yakın olursa ancak o zaman bu iş yürür diye düşünürdüm..
Evliliğe gerçekten yakışan bi çift.. Allah tamamına kavuştursun ve bi ömür mutluluk nasip etsin.. :rendeer::rendeer:

Allah tamamına erdirsin. Tebrikler, mutluluklar... Çok yakışmışsınız :rendeer:

Ne mutlu sizlere. Allah mesut etsin :rendeer:

Nişan fotoğraflarından sonra düğün fotoğraflarını da bekliyoruz :cat:

tbrk ederim allah tamamına erdirsin

bir yastıkta kocayın, boyunuzca evlatlarınız, etrafınızda hep dostlarınız, içinizde eksilmeyen sevginiz, tam kavi sağlığınız, uzuuun bir ömrünüz, dertsiz başınız-bolca aşınız, keyfinizce devranınız, bahçenizde köpeğiniz, evde sarman kediniz, kümeste horozunuz, ahırda sarı öküzünüz, tarlada buğdayınız, açma da biberiniz, dopdolu cebiniz, hep biriniz diğerinizin olsun :cat::)

Gültekin;798277' Alıntı:
tebrikler arkadaşlar.
ALLAH (CC) tamamına erdirsin, ve sizi, bir yastıkta kocatsın inşallah. :rendeer:
allah mesut etsin, tebriklerrr:)

allah tamamına erdirsin,
mutlu mesut bir yastıkta kocaman olun,

Allah tamamına erdirsin. Tebrikler, mutluluklar... Çok yakışmışsınız :rendeer:

Tebrikler.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Özer024;798333' Alıntı:
Hayırlısı olsun...

Bir ömür mutluluklar dilerim... :rendeer:

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...iyiki varsınız...sizlerinde herşey gönlünüzce olur inşallah...:rendeer:

Ben Bülent ve Arzu'yu evli sanıyodum :)
Normal şartlarda evliliğe çok soğuk bakan birisi olarak Bülent ve Arzu gibi çiftleri görünce, işte insan bu kadar yakın olursa ancak o zaman bu iş yürür diye düşünürdüm..
Evliliğe gerçekten yakışan bi çift.. Allah tamamına kavuştursun ve bi ömür mutluluk nasip etsin.. :rendeer::rendeer:

teşekkür ederim kardeşim güzel düşüncelerin için...inşallah allah sanada gönlüne göre verir...:rendeer:

hayırlısı olsunn.. allah bi yastıkta kocatsın inşallah

Ne mutlu sizlere. Allah mesut etsin :rendeer:

Nişan fotoğraflarından sonra düğün fotoğraflarını da bekliyoruz :cat:

teşekkür ederim...darısı sizlerin başına arkadaşlar...:rendeer:

Son düzenleme:
kardeşim Allah mutluluğunuzu daim eylesin. Bir ömür boyu mutluluklar. Tebrikler. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar