Ölümle yarış

3188437.jpg
Ölümle yarış KİLİS'te ince lastik taktıkları motosikletleriyle duble yola çıkarak 160 kilometre hıza ulaşan 15- 20 yaşındaki 15 motosikletli yaşamlarını tehlikeye atıyor.

Trafik ekiplerine yakalanmamak için kapalı kasa kamyona motosikletlerini yükleyen macera tutkunları, Kilis-Gaziantep arasındaki duble yola geliyor. Kask kullanmayan gençler motosiklet üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle ölüme adeta meydan okuyor.

Yarış esnasında bazı kişiler polislere yakalanmamak için belirli noktalarda gözcülük yapıyor. Zaman zaman meydana gelen kazalara rağmen Kilis'te hafta sonları zaman zaman kazayla sonuçlanan motosiklet yarışlarını sürdüyor. Bu gösteriyi otomobile binen bir arkadaşları da elindeki kamerayla görüntülüyor. Motosikletlerini kendilerinin dizayn ettiklerini ve ince lastik taktıklarını söyleyen macera tutkunları polis ekibinin geldiğini görünce ara yollardan kaçarak izlerini kaybettiriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayattan beklentisi olmayan insanların yapabileceği bir şey allah akıl fikir versin biraz da yaşama sevinci tabi...

Gaziantep İl Temsilcisi
ben bunlara cahil dıyorum egtım olsa böyle olmaz nedir biz motosiklet kullanıcıların butıp ınsanlardan cektıgı sonra hepimizi aynı keveye koyuyorlar allah akıl fıkır versın

Okumak cehaleti alır eş..lik baki kalır. Bu sözü doğrulamak için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar.:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar böyle devam ederse gaziantepteki motosiklet yasagı kolay kolay kalkmaz

hallahallaaaa şunlara bak yaw kafa kırık bunların ha bi düşseler aşına aşına biterler.ama nerede onu düşünecek adam.

Dört tekerli eşekler kadar iki tekerliler de varmış demekki... :farao: :farao: :farao:

:mrgreen: Ben vatani görevi Kilis İl Jandarma Komutanlığında yaptım. Alayın tam karşısında Üniverste, Yüksekokul ve Yurt vardı.. Alay ve okullar arasında ise sadece cadde...

Okuldaki ve Yurttaki kız arkadaşların varlığınıda hesaba katarsanız az çok tahmin edebilirsiniz.. Mobileti kapan bu resimdekiler ve benzeri çeşitli akrobatik hareketleri akşama kadar bizim caddece yaparlardı. :mrgreen: Güzel nostalji oldu be... :)

bu mobiletle 160 km hız haberleri malesef artık bunaltı getirdi.Naıl oluyorda bir mobilet 160 km. hıza çıkıyor.Hyosung gt250 son hızı 140 km. bu mobiletler 160 km:silent: Hadi inandık diyelim peki o hızda hemde balıklama vaziyette nasıl duruyorlar? mümkünmü böyle bir şey.Yaptıkları hız en fazla 80 km. ve o arabanının km'side aldatmaca bence.:cyclopsan

İlk gördüğümde bisiklet zannettim.Tehlikeli bişey olduğunun farkında olmasalar kapalı kasada getirip otobana çıkmazlar.O zaman profesyonel yardıma ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.

bunlar sıyırmış valla.:queen:
biz düz yolda korka korka gidiyoruz her an bir tehlike çıkar diye,bunlar üstüne üstük korumasız hareket yapıyorlar.akıllara zarar walla:mrgreen:

olacagi ne arkadaslar saplanacak bi kamyonun kasasina gorecek dunyanin kac bucak oldugunu.. :farao:

arkadaşlar birgün bu adamlara azrail makas atar bu arkadaşlarada su kacar. . .
bilmem anlatabıldımmı?

herkes dalgasını geçmiş. ama bence güleriz aglanacak halimize. böyle şey olmaz. Bunların yaptıgı insanlık dışı. Motosiklet sürücülerinin prestijine çok feci zararlar veriyor. Diyecek söz, atacak bakış bulamıyorum..

ulan insan kask takar bari yuh incecik motorla.!gircek arabanın altına çizecek tamponu!

altına girdiği arabanın şöforune yanarım. .

yaw bi de tutmuş ön maşadan, kaptırıverecek elini kolunu. neye güveniyolar anlamadım. ama adamlar da haklı kaskı montu dizliği giyerse ağırlaşır o zaman 160 yapamazlar.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar