Ölümle yarış

Bence bu konuyu hortlatarak burada boyle birileri varsa onlarinda gururu oksaniyormu acaba demek geldi birden icimden????Acaba bu tur yarislara girip uyemiz olan var mi???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Bir Zamanlar Bunlara Merak Salmiştim Ama Biraktim

Gerçekten çok uzucu bu görüntüler valla ne cesaret hayret verici çokkkk şaşırdım ölüme meydan okumak bu düpedüz ne diyeyim kiii memleketim benimm kurallar hiçe sayılıyor hepp her zamanher yerde :cat:

bu mobiletle 160 km hız haberleri malesef artık bunaltı getirdi.Naıl oluyorda bir mobilet 160 km. hıza çıkıyor.Hyosung gt250 son hızı 140 km. bu mobiletler 160 km:silent: Hadi inandık diyelim peki o hızda hemde balıklama vaziyette nasıl duruyorlar? mümkünmü böyle bir şey.Yaptıkları hız en fazla 80 km. ve o arabanının km'side aldatmaca bence.:cyclopsan

bizim kendi ayarladığımız tek silindir mobylet bile 120 yapıyodu

ne derler çekirge bi sıçrar iki sıçrar bilemedin üç sıçrar ondan sonra allah kerim rahmetlide giderdi:queen:

italyan motor takıyolar ve ağırlıkları azaltıyolar..ewt gercekten 155 görüyo motorlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gebersin şe......sizler..... ::angry2::::angry2::

bunlar olduğu sürece araçlar bizden nefret edecek bizde onlarda saygı maygı görmüyücez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar