ölümle başbaşa

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben de kiliç yapiyorum ama bir türlü ölemiyorum.

Ölümle burun buruna demeyelim de, adrenalin salgılatan tüm sporlar diyelim. Sonuçta dalış da tehlikeli ama accaaip sıkıyo beni. Aldık bröve.. noldu.. mal mal geziyon aşaada..
Snowboard mesela.. hastasıyım. Kiteboard mesela hastasıyım... hız ve adrenalin isteyen herşeyin hastasıyım. Tek başına adrenalin de olur.. Kanyon geçişleri tırmanışlar falan...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aynen öyle manyakmiyim ben öleyim.:p

[YT]zx3sjQVAV6Q[/YT]

Evde 2 çocuk var birader. Uzak artık bize öyle extrem sporlar. Sen yap biz seyrederiz.

çok adrenalin aramaya gerek yok istanbul trafiğinde motosikletle dolmuş,otobüs,taksi şoförlerine dalaş yeter ,onlar sana her türlü adrenalini yaşatır.

haa spor diyorsan başka ama , onuda bilinçsiz ve aptalca yaparsan yaşadığın son adrenalin olur.

Mersin İl Temsilcisi
KORKU; KORKMAMAK DEĞİL, KORKUNUN VARLIĞINI BİLEREK DOĞRUYU YAPABİLMEKTİR.

korku, insan olmanın, hareket eden canlı olmanın gereğidir ki, o canlının türünü sürdürebilmesi için gereklidir.

korku, insanlığın gereğidir. aksi halde yaradana kafa tutmayı da adrenalin sayar...

korku; işte ben oradayım. şıçraya sıçraya ortasında kabusların...

extrem sporları herzaman heyecanla izlemiş ve yapmak için can atarım ölüme meydan okuyarak yapılan işin verdiği haz ve heyecanı günlük hayatta yaptıklarımla asla alamıyorum o nedenle de her ne kadar tehlikeli de olsa yapmakdan çekinmem sonuçta insanın vadesi değişmez ve kader bir olup ne olursa olsun değişmeyeceği için böyle şeylerde risk almakdan çekinmem :)

Adrenalin denilen insan in fiziki unsurlarini zorlayan insana olmadik hal ve hareketlere iten davranis bicimlerini hicbir zaman onaylamiyorum...Bunun sonucu ne olur ?? ölursun yada yasarsin baska ne olabilir ?? sakat kalirsin yataga omur boyu hapsolursun aklinizi basiniza alip bu tip faaliyetlerden vazgecin. Size diyecegim hayati birde engelli vatandaslarimiza sorunuz saglik ve sihhatin ne oldugunu ..

Sakat kalmak nasıl bir duygu araştır bakalım.Ölüm bazen kurtuluş bile oluyor.Felç kalanlarda var

Tek kişinin aylık gıda harcaması 764 lira.Tek kişinin yoksulluk sınırı ise 1500 lira.

Soru neydi? :p

Parasız da yaşanabilir adrenalin. Yeter ki iste . Bende severim .. Mesela yüksek bir yerden denize atlamak heyecanlandırır insanı bunun gibi şeyler hayatta fazlasıyla yaşanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar