Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölümle burun buruna demeyelim de, adrenalin salgılatan tüm sporlar diyelim. Sonuçta dalış da tehlikeli ama accaaip sıkıyo beni. Aldık bröve.. noldu.. mal mal geziyon aşaada..
Snowboard mesela.. hastasıyım. Kiteboard mesela hastasıyım... hız ve adrenalin isteyen herşeyin hastasıyım. Tek başına adrenalin de olur.. Kanyon geçişleri tırmanışlar falan...
extrem sporları herzaman heyecanla izlemiş ve yapmak için can atarım ölüme meydan okuyarak yapılan işin verdiği haz ve heyecanı günlük hayatta yaptıklarımla asla alamıyorum o nedenle de her ne kadar tehlikeli de olsa yapmakdan çekinmem sonuçta insanın vadesi değişmez ve kader bir olup ne olursa olsun değişmeyeceği için böyle şeylerde risk almakdan çekinmem
Adrenalin denilen insan in fiziki unsurlarini zorlayan insana olmadik hal ve hareketlere iten davranis bicimlerini hicbir zaman onaylamiyorum...Bunun sonucu ne olur ?? ölursun yada yasarsin baska ne olabilir ?? sakat kalirsin yataga omur boyu hapsolursun aklinizi basiniza alip bu tip faaliyetlerden vazgecin. Size diyecegim hayati birde engelli vatandaslarimiza sorunuz saglik ve sihhatin ne oldugunu ..
Parasız da yaşanabilir adrenalin. Yeter ki iste . Bende severim .. Mesela yüksek bir yerden denize atlamak heyecanlandırır insanı bunun gibi şeyler hayatta fazlasıyla yaşanabilir.
Parasız da yaşanabilir adrenalin. Yeter ki iste . Bende severim .. Mesela yüksek bir yerden denize atlamak heyecanlandırır insanı bunun gibi şeyler hayatta fazlasıyla yaşanabilir.