Ölüm tarihinizi Bilmek İstermisiniz?

sunday, may 2064 tarihine kadar bana katlanmak zorunda bu dünya :) Yalnız tarih tutmazsa lanet olup siteyi yapanların üzerine dava acacağımı belirteyim. :bounce:

deathclock
http://www.deathclock.com/

:pl: :pl: :thumleft:

bana 98 yıl ömür biçti :)
yalnız bu hesap normal ülkeler için. türkiye'de yolda "ah ne güzel, 98 yıl yaşayacam" diye hayal kurarak yürürken, kazayla birine omzunuzu çarpmanız sonrasında kafanızda bir kurşun deliğiyle ikametgah adresinizi tahtalı köye aldırabilirsiniz.

çokk saçmaaa...insanların saçma sapan şeyler için çok boş ,
zamanı var.bu dünyaya bizi getiren kimse o bilir ne zaman öleceğimiizi:cat:

watercolours' Alıntı:
bana 98 yıl ömür biçti :)
yalnız bu hesap normal ülkeler için. türkiye'de yolda "ah ne güzel, 98 yıl yaşayacam" diye hayal kurarak yürürken, kazayla birine omzunuzu çarpmanız sonrasında kafanızda bir kurşun deliğiyle ikametgah adresinizi tahtalı köye aldırabilirsiniz.

hocam biz normal deilmiyiz :mrgreen:

2066 cikti yaw ooo i zamana kadar ben vergi mi odiyecem simdi bu ulkeye . yuhhhh

3 ocak 2064 ta cenazeme beklerim sizi arkadaşlar gelnezseniz darılırım valla :flower: bu ne yaw böle şey mi olur töbe töbe:)

amerikalıların saçmalıllarından biri işte ölümü yalnız allah bilir geleceği görebilsemdim bile asla ölüm tarihimi bilmek istemezdim çok iğrenç bir psikoloji

yav ben erken gide gidecem 2060 :queen: haksızlık nerde bu devlet nerde bu azrail :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Hiçkimse öleceği tarihi bilerek yaşamak istemez. Ne zaman öleceğimizi bir Allah bilir ve ölümden korkanlar ise korkularının esiri olmaktan başka hiçbirşey elde edemezler ...

Herkes de kendini Normal yada optimistic isaretledi galiba :p Bu kadar degerler yuksek ciktigina gore.. Hadi hadiii icinizdeki sadist ruhlari dokun... Bakin nasil azaliyor yasam cizginiz! :queen:

neye göre acaba çok ilginç gerçekten.
bende 3er 5er azalıyo yaa.
Allah herkesin gecinden versin

Son düzenleme:
yaw bu hekese 2064 yazio banada wednesday january 2064 yaz,demekki ben buradaki birçok kardeşimle toprağa werilecem helva siparişini verdim bizim köşedeki helvacıya ;o)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar