Ölüm Ne Kadarda Yakından Geçiyor!!!!

Videoyu defalarca seyrettim ve sanki bir 3D flim hilesi gibi hissetmeye başladım.:silent:

Mersin İl Temsilcisi
ben iç çamaşırımı değiştirip geleyim....
önceden söyleseniz bez bağlardık be abicim :p

ilk video şans herkesin yanında olsun. diğer arkadaşın videosu ise tamamen reflex ve tecrübe. ama insanın reflexi ne kadar iyi tecrübesi ne kadar çok olursa olsun kimsenin basireti bağlanmasın. dün izmir karaburun da gözümüzün önünde bir tır motosikletli bir köylüyü şarampole yuvarladı. iki kişiydik arkadaş kaza yapanın yanında kaldı ben hemen tırı yakalamak üzere yola çıktım. kısa sürede yakaladıma ama o kadar uyarmama rağmen durmadı .yol dar olduğu için geçmeme bile izin vermedi bende zorlamadım açıksası. bende plakasını alıp hemen polise bildirdim. kaza yapan allahtan bir kaç sıyrıkla atlatabilmiş durumu .

190km/h ile giderken farkediyor ve hızını 120'lere kadar düşürebiliyor

İlk videodaki ustayı takdir ikinci videodaki zibidiyi tekdir etmek gerek. Gerçi tekdir edilmiştir o birçok kez, kötek te geliyormuş zaten az kalmış...

Göz kırpmaya vakit yoktu. Alacağı nefes tükenmemiş elemanın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle sürücü tebrik mi edilir ? trafiğe açık alanda hem kendisinin hem başkalarının hayatını tehlikeye atmış. o yolda öyle motor kullanılmaz.

tebrik ederim derken sürücünün yaptığı davranışı değil sürüş kabiliyetini tebrik etmek gerektiğini söyledim halada aynı fikirdeyim. yoksa o yolda o hız kendisini ve çevresindekiler ölümle burun buruna getirmekten başka bişey değil:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar