Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

balıkcı dostları, balık başladı boğazda ,yakına atıldıgında bi dolu balık , acemi bile çok rahat tutabilir çapariyi takar , sardalya ve istavrit çıkıyo afiyet olsun :wiinkk:

forumları takip ediyorum güzel raporlar geliyor bu aralar.arada tek tük lüferde alınıyormuş aşiyan taraflarından.

ne zaman gidiyoruz inşallah????:silent::cat::rendeer:

abi geçen yaz sabahları erkenden kaçıyoduk kardeşlerimle bır kovayı dolduruyorduk akşamda cız bız hafta içide salı arnavutköydeydik gerçi abim yıne gıdıyoya ben musait olmuyorum kısmet olursa takılalım bir gün lüfer felanda ne guzel balık tutması ayrı bir zevk yemesı harika:rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İstanbul ömerli barajında balık tutan var mı arkadaşlar, yada nasıl tutulur ne çeşit takım yem kullanmak lazım bi söyleyin belki tutarım atıyom atıyom boş geliyo :mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
İstanbul ömerli barajında balık tutan var mı arkadaşlar, yada nasıl tutulur ne çeşit takım yem kullanmak lazım bi söyleyin belki tutarım atıyom atıyom boş geliyo :mrgreen:

talı suda hiçbirşey bilmiyorsan solucan çekirge ikilisi uyar her türlü :)

ömerlide geçen sene ve önceki seneler çok tuttum... bu sene daha kısmet olmadı.... ben genelde küspe ile barajın kıyısını yemliyorum... sonra iki tane bir büyük ve bir küçük olta atıyorum... yem olarak genelde mısır veya yumurta hamuru kullanıyorum.. 2 tanede 35 gr kursun ile uzun atıyorum.. geçen gün gittim yine tutanlar var ama ben atmadım.. genelde kızılkanat nadir çıkar ama ben oraya gidersem kızılkanat için gidiyorum... toros taksi ile gelip serpme ağ atan bir vatandaş var..o olmasa çok balık kalacakta o baya topluyor...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ramço yasak değil mi o şekilde topluca av yapmak, şikayet etmek gerek. Kurutursa gölü biz ne tutcaz :mrgreen:

ramço yasak değil mi o şekilde topluca av yapmak, şikayet etmek gerek. Kurutursa gölü biz ne tutcaz :mrgreen:

yasak... hatta jandarma göz açtırmıyor ama adam akıllı... 5 dakikada 20 -30 balık tutup çekip gidiyor.... ben uyaracaktım ama adamın maşallahı var... metehan yanında halt bebe kalır....

bence sorun sende ..:cherry:

atmasını bilmiyorsun...:queen:

balıkçı dediğin bi attımı...kolay kolay kimse tutamamalı.....:queen::queen::queen::cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Bir palamut sezonu daha ..

Sabahın erken saatlerinde teknemizle limandan ayrıldık. havanın ağarması ile sırtımızı vira ettik . 30 adet düştü nasibimize ..

2w1sahv.jpg

357hy0o.jpg

e tabiki akşam balıkları öldürdük ..

3500v1w.jpg

Rastgele...

Bende iki haftadır Eskişehirdeydim 4-5 kere balığa gittik Göletlere Enişteyle motor yok ama arabayla :)
ilk üç Fotoraf Eskişehir ikipınar göletlerinde Kaymaz göletinin ilerisi :)
clz3d.jpg
[/url][/IMG]
clz5u.jpg
[/url][/IMG]
clz87.jpg
[/url][/IMG]
En sonki Fotorafta Enişteve arkadaşlarıyla Gitmiştik Toplam 21 olta atıldı el oltalarıyla birlikte
clz9s.jpg
[/url][/IMG]

üsküdar sahil çengel köy sahillerinde balık ne durumda bilgisi olan varmı arkadaşlar

bayrama 1 hafta varken Büyük çekmece'den güzel bir görüntü :)
Ağ avcılığına karşı olduğumuzdan,
olta ile çekme keyfıne bayılanlardanız ailecek :)
Bilen Bilir PARAKETE diye olta türü var,
İşte onun ile güzel bir Kuzu :)

Suya Geri Bırakırken Nasılda Ağır Ağır Uzaklaştı :)
Güzelimde nasıl havyar döker bu sezon :)

bayrama 1 hafta varken Büyük çekmece'den güzel bir görüntü :)
Ağ avcılığına karşı olduğumuzdan,
olta ile çekme keyfıne bayılanlardanız ailecek :)
Bilen Bilir PARAKETE diye olta türü var,
İşte onun ile güzel bir Kuzu :)

Suya Geri Bırakırken Nasılda Ağır Ağır Uzaklaştı :)
Güzelimde nasıl havyar döker bu sezon :)

[url]http://i.imgur.com/5diiD.jpg[/URL]
Elinze sağlık, deniz kenarların balık avlayanları görüyorumda 5cm geçmeyen balıkları bile alıyor, soruyorum ne yapacan diye
Verdiği cevap: yiyecez:farao: Gelecek nesıllere ne kalacak ??

Elinze sağlık, deniz kenarların balık avlayanları görüyorumda 5cm geçmeyen balıkları bile alıyor, soruyorum ne yapacan diye
Verdiği cevap: yiyecez:farao: Gelecek nesıllere ne kalacak ??

ben yayın balıgını dahı en az 1 mt olmadan almıyorum,
zaten kafasını kesınce ıcını temizleyınce kuyrugunu kesınce bişiy kalmıyor,
eee ne yiyeceksin?

yazık yani,
bu balığın içinde içinde havyarlarında binlerce yavru vardır,
bu yıl dökecek bir dahaki yıl,
her oltaya gelecekler,

Yazık Çok Yazık...

Merhabalar:)

balıkçı arkadaşlarım

teker teker bütün sayfaları okudum iştahım kabardı en az sizin kadar heyecanlandım
Bazen hayrete düştüm
neyse uzun lafın kısası
olta takımı makarası kamışı yapay yemi yapmaya çalışıyorum turna sudak sazan için Gerçi İstanbul da bu balıklardan pek kaldı mı bilemiyorum
fark ettim
ki işinin ehli insanlar var burada öneri ve tavsiyelerini bir alayım

SerkanADH13
hocam Büyükçekmece de balık varmıydı diye soruyordum ki yayın almışsınız
anlayışın için tebrik ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Hani nerede bu balıkçılar

gelemediler mi bir türlü avlaklardan
resimler gelecek konu bayağı canlanacakmış gibi bir kanıya kapıldım

Yav bu konu nasıl unutulmuş gitmiş :) Allah aşkına şu konu güncel tutulsun gözümüz gönlümüz açılsın biraz :) resimlere bakarken bile acayip zevk aldım.

Geçen yıl Aldıklarımızdan Biri,
Bu benim brader,,,
cuma akşamından gidiyoruz pazar akşamına kadar,

AĞ ile değil PARAKETE ile yakalandı,,,
AĞ balıkçılığına karşıyız,,,

Geçen yıl Aldıklarımızdan Biri,
Bu benim brader,,,
cuma akşamından gidiyoruz pazar akşamına kadar,

AĞ ile değil PARAKETE ile yakalandı,,,
AĞ balıkçılığına karşıyız,,,

[url]http://i.hizliresim.com/gljroO.jpg[/url]

Usta bizimde ağla işimiz olmaz
şu konuya 2 senedir kimse nasıl bir şey yazmaz resim atmaz

Büyükçekmece'den balık çıkıyor mu pek sanmıyorum gerçi sanırsam 2 sene önceki resimler bu olsa gerek

biz alıp başımızı Trakya tekirdag catalca tarafına gidiyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar