Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

kh1

Motor hocası fiyatı yazmıyor bu botun ? Istanbulda yaşıyorsan yaparız ufak çaplı bir fiber

Kardeş güzel konu açmışsın bende samsunda giderdim balığa ama şimdi istanbula geldim şimdi dediğimde 8 sene oldu bayadırda gidemiyorum balığa motoruda sattık :salut: alabilirsem yaza artık, buralarda bir organizasyon olursa katılmaya çalışırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deniz pahalı bir zevktir ama bu botlar gerçekten pahalı geldi bana sanki karaköyde daha ucuza gördüm .)

Baştan en ucuzdu(2 aylık site):mrgreen: yeni açıldı bu site:)

Karaköy'de Orca ucuz mu.:silent:

kh1

Alıcak olmadığım için dikkatlice incelemedim ben takımlarımı tamamlamaya giderken yol boyu zodiac ve motor işi yapanlar vardı ama karaköy , perşembe pazarı istanbul avrupa yakasında bu işin kalbi gibi bir yer. Benim internetten incelediğim herşey dükkanlarda üç beş kuruş daha ucuza bulabildiğim şeyler..

Önümüzdeki hafta karaköye gidicem orca bot fiyat listesi alabilirim herhangi bir dükkandan. Eş kalitedeki markalarıda bakabilirim.

Birde bu zodiaclarda motor kullanacak mısın ? tabanları ahşap, fiber, aliminyum olarak ayrılıyor.

@Tequ tebrikler harika balıklar tutmuşsun.:rendeer:
Kırmızı mercan gibi olan balığın cinsi nedir.Alabalığa benzeyen var bir de onu ilk defa görüyorum.:)
Kirmizi olan `snapper` diye geciyor burda. Alabalik gibi olan arkadasin elindeki mi yoksa iskelede yatan mi tahmin edemedigimden ikisini de soyleyeyim.

Arkadasin elinde olan somon baligi iskeledeki de `whiting` dedikleri birsey.

Alıcak olmadığım için dikkatlice incelemedim ben takımlarımı tamamlamaya giderken yol boyu zodiac ve motor işi yapanlar vardı ama karaköy , perşembe pazarı istanbul avrupa yakasında bu işin kalbi gibi bir yer. Benim internetten incelediğim herşey dükkanlarda üç beş kuruş daha ucuza bulabildiğim şeyler..

Önümüzdeki hafta karaköye gidicem orca bot fiyat listesi alabilirim herhangi bir dükkandan. Eş kalitedeki markalarıda bakabilirim.

Birde bu zodiaclarda motor kullanacak mısın ? tabanları ahşap, fiber, aliminyum olarak ayrılıyor.
Katamaran tüplü havalı taban 3.20 Orca düşünüyorum,motor 2 zamanlı 9,8 Tohatsu bana uygun, sırtıyla fazla uğraşmayacağım.:)
Kirmizi olan `snapper` diye geciyor burda. Alabalik gibi olan arkadasin elindeki mi yoksa iskelede yatan mi tahmin edemedigimden ikisini de soyleyeyim.

Arkadasin elinde olan somon baligi iskeledeki de `whiting` dedikleri birsey.
Eyvallah bilgilendirme için sağol.:cat:
Somonla whiting denilen balık benziyor,aynı balık zannettim.:p

@Tequ tebrikler harika balıklar tutmuşsun.:rendeer:
Kırmızı mercan gibi olan balığın cinsi nedir.Alabalığa benzeyen var bir de onu ilk defa görüyorum.:)

@fusuy364 pullu güzelmiş mısıra mı geldi.:)

özel yapım sazan yemi. ben yapmıştım. bir çeşit hamur ve hamuru haşlama ile oluşturulan bir yem.ilk defa tecrübe etmiştim. ama 4 iğneden bir tanesinde de ekmek vardı. hangisine geldi bilmiyorum.

özel yapım sazan yemi. ben yapmıştım. bir çeşit hamur ve hamuru haşlama ile oluşturulan bir yem.ilk defa tecrübe etmiştim. ama 4 iğneden bir tanesinde de ekmek vardı. hangisine geldi bilmiyorum.

Balıkçıadası.com sitesinden bir yöntem biliyorum,serum lastiği ile blok yemi iğneye kolayca tutturabilirsin.Lastiği ince ince kesip iğneye kullanıyor sazan ustaları.:cat:

Balıkçıadası.com sitesinden bir yöntem biliyorum,serum lastiği ile blok yemi iğneye kolayca tutturabilirsin.Lastiği ince ince kesip iğneye kullanıyor sazan ustaları.:cat:

ilginçmiş. ama bence gerek yok o kadarına. o blok yeme alışık değil bizim oradaki sazanlar.ekmekle bile 1 kiloluk çıkıyor. daha büyüklerini biz beyaz dut ile tuttuk. üçlü kancaya 3 tane dutu takıp iple bağladık. 6-7 kiloluk sazanlar yakaladık kızılırmakta.

ilginçmiş. ama bence gerek yok o kadarına. o blok yeme alışık değil bizim oradaki sazanlar.ekmekle bile 1 kiloluk çıkıyor. daha büyüklerini biz beyaz dut ile tuttuk. üçlü kancaya 3 tane dutu takıp iple bağladık. 6-7 kiloluk sazanlar yakaladık kızılırmakta.

Oralarda sazan cenneti galiba,büyük şehire gelen sazan akıllanıyor.:p

Oralarda sazan cenneti galiba,büyük şehire gelen sazan akıllanıyor.:p

önceden çok vardı ama şimdi çıkmıyor kızılırmakta. sanırım tarlalarda kullanılan zehirli ilaçlar yüzünden oldu. şimdi ise yakın küçük göllerde ve obruk barajında var, oralara gitmeye başlamıştım bu yaz, ama iki kez gidebildim.şimdi rizedeyim, burada denize karagöze benzeyen bir balık için gidiyoruz.

Eşkine veya mağruş olarak adlandırılıyormuş bu tür.

Eşkine veya mağruş olarak adlandırılıyormuş bu tür.

evet,siz söyleyince aklıma geldi. bi türlü ezberleyememiştim isimini. Trabzonda mavroş diyolardı. rizeye geldim,rizede de eşkina diyolar. bir de bunların büyüklerine kötek diyolar.ama bu balığı tutması çok zevkli.genelde akşam tutuyoruz. büyüklerini tutması daha bi zevkli oluyo. ben en fazla 2-3 kilosunu tutabildim. 5 kilo felan tutanlar da var.

evet,siz söyleyince aklıma geldi. bi türlü ezberleyememiştim isimini. Trabzonda mavroş diyolardı. rizeye geldim,rizede de eşkina diyolar. bir de bunların büyüklerine kötek diyolar.ama bu balığı tutması çok zevkli.genelde akşam tutuyoruz. büyüklerini tutması daha bi zevkli oluyo. ben en fazla 2-3 kilosunu tutabildim. 5 kilo felan tutanlar da var.

bu balığın kafatasında bir taş parçası vardır ve limon suyu ile yapılan bir işlemden sonra böbrek taşı düşürmek için kullanılır.

gece canlı yem ile tutulur,batık gemi,taşlık kırmalık yerlerde yuvalanırlar.

Kumkapı sahillerinde az sabahlamadım:cherry:

ilginç. onu bilmiyodum. bilseydim çıkarırdım o taşları. bilgiler ve görüntüler için teşekkürler

balıkcı dostları, balık başladı boğazda ,yakına atıldıgında bi dolu balık , acemi bile çok rahat tutabilir çapariyi takar , sardalya ve istavrit çıkıyo afiyet olsun :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar