Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

deniz av raporu :bomboş :(

site üyelerinden şahinerdem ve ben dün yumurtalığa denize, hedef çupra için gittik.
valla anlatacak bişeyde bulamıyorum.
tavuk göğsü, parça karides, canlı karides, kayaya yapışmış salyangoz gibi olanlar, yine kayaya yapışmış midyenin yarısı gibi olanlar, hırsız olta, normal saçaklı olta, mantarlı, dip ...yani ne varsa denedik:)
ama aldığımız 8-10 tane kadar karagöz ve çupra, ve bir tanede çatalkuyruk yavrusu:salut: , iyide çalıştık yani, yemeğimizi bile yemedik doğrudüzgün:salut:, dün öğlen sonu saat 16:00 civarından bugün sabah 08:00 a kadar olta salladık ama olmayınca yapacak birşey kalmıyor.o yüzdende resim çekesim bile gelmedi:pr:
ama şuda var açığa doğru uzağa salladığım oltalardan en az 8-10 kez iyi salladı ama almadı malesef, hani kaçan balık büyük olur muhabbeti olacak ama gerçekten öyleydi,
neyse kısmet deyilmiş, umarım bir dahaki sefere olur:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda bora abim için tuttuğum özel balık:queen: hani çok sever ya

DSC00480.jpg

bu yayın değilmi yavru yav nasıl kıydınız çok yavru hemde emzikten kesilmemiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------

yayın avına çıkacam daha önce yayın avına çıkmadım hiç ne takayım küçük balıkmı karidesmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

yayın avına çıkacam daha önce yayın avına çıkmadım hiç ne takayım küçük balıkmı karidesmi

biz zaten geri suya bıraktık o yavruyu:cat: birde şu var oltayı atarken pazarlık yapamazsın küçüksen gelme büyüksen gel diyemezsin:mrgreen:
bu küspeli hamur takılı sazan oltasına geldi, eyer gideceksen sana tavsiyem solucan toplaman ve 50 lik misina 2 numara iğne yeterli

slm balıkçı arkadaşlar,her türlü balığın çıktığı şu günlerde hepinize rastgele. Güzel resimler paylaşmak ümidiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim yayın avı ertelendi sanada rasgele

Selamlar,bu günkü sudak avı bereketli geçti,epeyi de yoruldum yarın resim yüklemeye çalışacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben haftada bir gidiom

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:11 AM ----------

Selamlar,bu günkü sudak avı bereketli geçti,epeyi de yoruldum yarın resim yüklemeye çalışacağım.

beklerizzzzzzzzz

haklısın canlanmak lazım hem balık tutmak psikolojiyede iyi geliyo bu hafta bigün sahur sonrası çıkıyım yola sonrada tutabilirsem 3-5 balık fotoları atıyım size (tutamazsam satın alırım onların fotograflarını atarım :p )

:mrgreen: satın aldığını kabul etmeyiz sayın cadı hanım
iyi o zaman git balıkçı tezgahını çek gel:queen:
slm Kirwe,bu foto için yardımcı olsan sevinirim.

kirve sen bu işleri çözmedinmi daha:bounce:

işte bende resimlediğim katliam sonrası fotolar :D
Mekan: Terkos Balaban Köyü,
Tarih:::20,21.22 eylül 2009 (Bayram)
Avlama Tekniği Ağ Atımı Ve Kaşık Oltası...
Yakalanan Balıkllar
Sazan,
Levrek,
Turna,
Kara Balık,
Ak Balık,
Çapak,
Kızıl Kanat...

Bunlar En İri Olanlar,
Boyu Belırgın Olsun Dıye,
Dıreksıyon Kilidi Klavuz Olarak Konulmuştur...

serkan tebrikler, her çeşit balık yakalamışsın maşallah, kaşıkla hangi cins aldın acaba:silent:

kasık ıle TURNA aldım,
kısetse bu hafta sonu komple vıdeo şeklınde atarım sıteye,
kaşık sezonu açıldı çünk,
hadi hayırlısı...

hadi ratsgele :cat:
bizde şahinerdemle kısmetse pazar günü gidip sabahlayacağız.tabiki resimler buraya:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar