Gerçekten severek ve kimseyi rahatsız etmeden o seri araçları kullanan insanlar da tanıyorum. Ama çoğunluğu maalesef problemli. Yine de genelleme yapmak özellikle biz motosiklet sürücüleri için yanlış diye düşünüyorum. Hele ki aramızdaki sol ayna bükücüler sağolsun, yeterince kötü bir izlenimi hep birlikte kucaklamak zorunda kalıyorken.
Olaya gelecek olursak, iki ucu *** değnek gibi biraz.
Motorlular Suriyelide olsa alkollude olsa kasksız da olsa İNSAN arkadas İNSAN..Ama insnlığını kaybetmiş kişiler o kadar çokki.Kaza yapmış,acı çeken birisine iyi olmuş ölsün deniliyor.Yazık insan olduğunu unutup insanlığını kaybetmiş kişilere..
Evet ben de tanıyorum. Ancak kuş serisi kullanan 100 kişi tanıyorsam içlerinde 3 hadi bilemedin 5 kişi insan gibi kullanıyordur. Gerisi açık egzoz, kesme helezon, kabak lastik falan. Zaten neredeyse hiçbir genelleme %100 doğruluk içermez. %95 genelleme yapmak için güzel oran.
Evet ben de tanıyorum. Ancak kuş serisi kullanan 100 kişi tanıyorsam içlerinde 3 hadi bilemedin 5 kişi insan gibi kullanıyordur. Gerisi açık egzoz, kesme helezon, kabak lastik falan. Zaten neredeyse hiçbir genelleme %100 doğruluk içermez. %95 genelleme yapmak için güzel oran.
Onu geçtim de adam ertesi gün o arabayı 25 bin TL 'ye birine satıp borcunu ödeyecekmiş. Çöp Şahin'e 25 bin TL verecek salağın aklına tüküreyim ben. Bu süslü Şahin kullanan tayfanın alayını toplayıp sabun yapacaksın. Bu it takımının hepsi aynı. Bir sürü cahil, saygısız, eğitimsiz apaçi. Orada birisi çıkıp da ağzını burnunu kırsaydı keşke şu herifin.
Asya yakasi gebze'den kadikoy sinirlarina kadar bukmeye devam edicem. Kusura bakmada hak edene,kasten canıma ve malıma zarar vermeye calisan sülüklerin, önce sol aynasini gerekirse kendilerinide İtina ile bükerim![]()