Hancı sarhoş, yolcu sarhoş ise, tabiki herşey bomboş ve dunya yalan olur.
Bunu icimden geldi oyle yazdim
Gece haberlerde de izledim ve nazr-ı dikkatimi cezbetti. Yahu bu kus surusunun kullanici kitlesi nasil bir genelleme icindedir. Gizli bir tarikatmidir yoksa bunlar.. Hep mi bana denk gelir. Eski kuş kullanicilarini tenzih ederim, babamizda da vardi, enistemizde de. Onlar efendi adamlardi.
Bu yeni jenerasyon ornegi olan elemani bi tahlil edelim. Uzun boylu, garip bir sekilde dizi fragmanindan cikmis model sakalli, ses tonu bi degisik, hani boyle adamin dibiyim, agir delikanliyim gtum basim oynamaz hesabi... Agirlik ile lise mezunu, Sosyal yasami face den ibaret mahallede takilir tipler.
Yok yok kötülemiyorum. Yanlis anlamayin. Sanki ben cok mu iyi bir haltim, bizimde var tuhafliklarimiz.
Arabadan inmis, bir sekiller bir havalar, boy boy laflar... Kimsin la sen. Arkadan carpan her daim kusurlu mu olucak. Kaza raporu yada polis tutanaginda yazan bir fren izi o delikanliligindan eser birakmaz. Zibidi.
Arabasina cocugundan iyi bakan, esinin kolundan bilezigini zorla aldigini soyleyen, gebersinler diye haykiran bir erkek canli. Senden belgesel konusu bile olmaz.
Ha şu icip sicip motorla e-5 te apacilik yapanlar icin ayri bir fasıl acmak lüzumu vardir.
Yabanci yada yerli diye bir konu olmaz. Bu ulkede yasiyorsan buranin kurallarina riayet edecek örf ve adetlerine saygili olacaksin. Kafan gozun patlamis, umarim iyi bir ders olmustur. Allah beterinden korusun diyemem. Aynisi bir daha yaparsan Allah beterini versin, masumlardan uzak tutsun.
Yoruldum yahu...