ölmedim mucize olmyuş

zor yazıyom arkadaslar babamda arastırmış sadece mucize demişler . allah korufu bi kurban kesmek lazım . kask ve kadifr ceket vardı ama ksaza hiç görmediğim kadar feciydi 5 mt takla ayyttuk ebnn az omzum jkırık persembe ameliyat olacam.hakınızı hll edin ağrılar jhiissediyotrum. ayrjuvca hııonda nın parça fşiyatlsrını vrteren bi yer yokmu no vrys site

Çok geçmiş olsun ,umarım tekrarlanmaz motosiklette dikkati katlamak gerek açıkta ve savunmasız gidiyoruz, resmen Allaha emanetiz ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok gecmıs olsun dostum ya işte beklemedegın anda neler gelıyor insanın basına......
allahtan acil şifalar versın bı an once iyileş daha 850km yolun var

Geçmiş olsun,umarım bir an evvel iyileşirsin..:rendeer: Çok alakasız olacak ama Türkçe yi bu kadar berbat kullanmak zorunda mısın?
Benim canım burnumda ne diyosun deme, okuyana kadar canım çıktı...

geçmiş olsun ben de kırmıştım omzumu umarım en kısa zamanda aramıza dönersin.
sağlıcakla.

çok çok gecmıs olsun dostum ya işte beklemedegın anda neler gelıyor insanın basına......
allahtan acil şifalar versın bı an once iyileş daha 850km yolun var
hatırladım dostum
Geçmiş olsun,umarım bir an evvel iyileşirsin..:rendeer: Çok alakasız olacak ama Türkçe yi bu kadar berbat kullanmak zorunda mısın?
Benim canım burnumda ne diyosun deme, okuyana kadar canım çıktı...

sol el yazıyorum sebn gecirse anlardın

Cok gecmis olsun,insallah ameliyatin iyi gecer,
en yakin zamanda duzelmen dilegi ile :rendeer:

arkadaşım geçmiş olsun allah bir daha kaza bela yaşatmaz inşallah en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

Öncelikle büyük geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanman dileğiyle. Yalnız ben bu "Mucize olmuş", "Allah korumuş" ifadelerine katılamıyorum. Eğer hiç bir korumanız olmasaydı ve hiç zarar görmeseydiniz belki mucize olurdu. Toplum olarak Allah'a havale etmeyi çok severiz ama islam dini bile "önce tedbir, sonra tevekkül" der. Bir de omuz, sırt ve diz korumaları kullanıyor olduğunuzu varsayalım belki çok daha hafif atlatabilirdiniz. Biraz korkunç bir ifade olacak ama doğrudan bir kemiğimizin asfalta çarpmasıyla bir korumanın yere çarpması arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca kazanız düşük hızda veya kısa mesafe gidecek olmanın kazanın büyüklüğünü etkilemeyeceğini de ve koruma giymemenin bahanesi olmayacağını da bize gösteriyor. Riske ettiğimiz şeyin canımız olduğunu hep beraber yeniden hatırlayalım.

Tekrardan geçmiş olsun.

sevgili kardeşim sana çok geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum
sen bırak honda'yı motoru net' i :) iyileşmeye bak sabır sağlık diliyorum sana! iyileş bol bol sohbet ederiz inşallah yazışırız .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar