ölmedim mucize olmyuş

motorlsa kza yapytım :salut: omzum kurıldı mont kask vardı herseyim tamamfdk. taali yoldan 20 hızla girdim karsıya geccehktim.sonra ksamyıonret gelmi sağdan neymişde ben ksamyıonetin ön kapısınssa vurmudsum.sontara motorkla bşrlikte karsutya takla acarak hgrecmişim. mototrda 1.500 ytl yş gecik mastadf var plartin koycaklar omzuma .olayı görenler mucizer diyolsar.bakalım nolvcak.

Geçmiş olsun birader.Baya kırılmış omzun.Platin biraz zaman alır alışması ama en kısa zamanda iyi olmanı temenni ediyorum.Bununla geçmiş olsun.:rendeer:

edy

geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşirsin. motordaki masraf önemli değil. sana bişey olmasın. ucuz atlatmışsın.

Çok geçmiş olsun...

Motorun son halini çok merak ettim.Bir iki foto koyarsan iyi olur.Baya bi hasar olmalı...

koyarım asagı inrbilirsem yarın başka bir semtte bi doktor varmıiş özel ona bakytıralım bide diuyolar dayım babam.herkez mucize demiş dün siteye abim acacakmış konuyu ama bulamamış

geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm yaaw:pale: allah tekrarını göstermesin hiçbirimize kaza bu ansızın oluveriyor işte her ne kadar dikkat etsekte bazen dalıyoruz bazan karşı taraf dalıyor önemli olan ciddi birşeyin olmaması :rendeer:

çok geçmiş olsun.umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur aramıza dönersin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmişler olsun herkez adına son olması ümidiyle :rendeer:

geçmiş olsun. ben olayı tam anlayamadım ama, pek anlaşılmıyo yazdıkların.
acil şifalar dilerim.:rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun
motordaki hasarı boşver, sana bişey olmamış ya sen ona dua et
korumaların faydasını iyice anlamışsındır hem...
tekrar geçmiş olsun...

ArkadaŞ GeÇmİŞ Olsun DÜn Bİr Kazada HalİÇ KÖprÜsÜ GİrİŞİnde OlmuŞtu Gene Sİteden Bİr ArkadaŞti Herhalde Motoru Hyosung 250 Gt Onada GeÇmİŞ Olsun

Sanırım bir anlık dikkatsizlik sonucu olmuş.Daha kötüsüde olabilirdi,acil şifalar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar