olleeeeeeey ıkı teker dusmanı babamı en sonunda motorcu yaptım yasasııın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaslar babam tam bı ıkı teker dusmanıydı bı gun bana dedı ıslerım var dedı bana motorla gıdıp gelelım dedı tamam dedım trafıkte bıraz sıkısıktı o trafıkte motorun kullanım kolaylıgını gorunce ertesı gunu motor kullanmayı ogret bana dedı sımdı kendıne bı tane cub modelı aldı artık babam da bır motorcu :queen: ama benımle beraber gezmıyor kesınlıkle :salut: nedenını bılmıyorum
bence senın delı motor kullandıgını bılıo....ondan gezmıyordur....
hanı 140 falan....hatırlarsın dımı tertipcimm:)

bısey daha lutfen cava yazısını bıldılerımızden kaldıralım....
malum olmayan seyı nıye yazıos.....:p
benım varkı yazıom:bounce:....
sen neee yazıoon....:queen:

Son düzenleme:
Benim babam da bu hafta sonu İstanbul'a geliyor. Motor aldığımı söylemiştim ama çok ciddiye almadı galiba. Bakalım görünce ne diyecek:silent:

asm

hayırlı olsun,bu arada tebrikler

ikinizde kazasız belasız kullanın inş.

ben scooter için babamı çok zor ikna etmiştim,şimdi de racing istiyorum şöyle 250 cc,kesinlikle almam diyor ya bazı sıkı sözler vermem gerek galiba

fethedemiyorum kaleyi bir türlü :)

hayırlı olsun. . .:) benim babam da motosikleti sevmeyenlerdendi hala sevmniyor ve birgün seviceğinide sanmıyorum yıllardan beri almaya ikna edemedim:salut:. . . umarım bir gün sever. . .

vay be demek başardın hayırlı olsun ne diyelim
ulen biz babamızın yanında sadece asenkron motorlardan bahsedebiliyoruz :queen:

valla benımkıde motor hastası ıstıyo arada vermıyorum.zamanında oda bana bmw sını vermemıstı.uzuluyorum aslında ama duser bıyerını kırar dıyede kırıyoruz adamı.napalım ıkı teker tehlıkelı.

tertııııp kıskanma ben jawa mı gerı aldım :queen: asıl mondıalı kaldırcam artık mondı yok jawa style var 96 modeeeeeeell :cherry: he bıde arkadaslar babam motoru sattıııııııııkendı motorunu:salut: ıkı hafta kullandı hasta oldu sımdı bınmıyor yıne offffffff yıne baslıcak sımdı dırdıra bırak su motoru dıye

benim babamda eski motorumu ver süreyim demişti bir kere binmede motorun cnına okumuştu bidaha vermedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar