olleeeeeeey ıkı teker dusmanı babamı en sonunda motorcu yaptım yasasııın

evet arkadaslar babam tam bı ıkı teker dusmanıydı bı gun bana dedı ıslerım var dedı bana motorla gıdıp gelelım dedı tamam dedım trafıkte bıraz sıkısıktı o trafıkte motorun kullanım kolaylıgını gorunce ertesı gunu motor kullanmayı ogret bana dedı sımdı kendıne bı tane cub modelı aldı artık babam da bır motorcu :queen: ama benımle beraber gezmıyor kesınlıkle :salut: nedenını bılmıyorum

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
o kadar laf ettikten sonra utanıyordur senle görünmeye :)
2nizde dikkatli kullanın, iyi başlayan şey iyi gitsin...

oooooo hadı hayırlı olsun .......baban senınle gezmıyo demek.hımmm:p düşündürücü bir durum ..

ooo hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilet babana...:) artık ara sıra birlikte gazlarsınız...senin adınada sevindim aynı zamanda...ara sıra akşamları birlikte gazlarsınız artık...:p

ya benım le gezmıyor ben senınle gezmem dıyor nıye dıyorum nedenını soylemıyor ıyı dıyorum bende en azından artık bana bırak su motoru demıyor napalım tek basına gezsın elbet bırgun benımlede gezer yada bı yerde benzını bıter motoru bozulursa cagırır :)

Benim babamda tek teker düşmanı bi türlü sevdiremedim:cherry:halbuki o kadar video izlettim

amanin benım babam daha tektekerlerımı bılmıyor bı bılse tamam benım motoru yakar valla

Brawooo.. Brawoo.. Bu arada babam dün benim motoru ver bi süreyim dedi. Galiba o da alacak bi motor. :p yada ben motoru büyütünce benim patlamış mısır babama kalacak.. :queen:

e hadi gözün aydın diyim barii:p

senin adına sevindim. Babanın seninle gezmemesi konusunda ise, merak etme birgün oda olacaktır. :)
Bu arada koruma olayını unutmuyorsun dimi en azından kask taktır.

bende babama öğretmeye çalışıyordum ama gaza fazla basıyo.ama baktım olmıcak vazgeçtim öğretmekten

benim babacık BENİM 2 teker tutkuma karşı
oysa kendiside şehiriçinde ufak bi scooter kullnyr ara sıra
bilmiyorki tek aşkım motosiklet:mrgreen:

Allah babanı korusun. İnşallah bişey olmazda vicdan azabı çekmezsin..

hadi hayırlısı tekerinize taş değmez işallah yakında gezer senle merak etme iyice öğrensin sürmeyi ondan sora acemi olduğu için senle gezmiyodur yorum yaparsın diye çekiniyodur

Ooo çiftlediniz he motorları hadi hayırlı olsun.. o şimdi düşünce rezil olmayalım diye seninle gezmiyodur..:cherry:

hayırlı olsun... bakalım ben ne zaman kandırabilicem...

puhauhauhauauhaaa :) aynı masa da nasıl ki baba ile ... içiLMez ( su-su )

Motor da öLe bişi heraLDeee :mrgreen::mrgreen:

sonuç olarak babnı motosiklete razı etmen ve ardından bir de motor almasını sağlaman başlıbaşına bir başarı:rendeer: Kutlarım.
Şimdi sabırla devam et, belli bir zaman sonra beraber şahane geziler yapacağınıza, grup sürüşlerine katılacağınıza eminim. Sende bu ikna kabiliyeti varken...:queen::queen:

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar