oleyyy yehuuu yuppı ılk motorumuuu aldımmmmm :)

hayırlı uğurlu olsun ..:)

ümmet ağbinin dediklerine katılıyorum motorunun uzun ömürlü olmasını
istiyorsan rodaj dönemine dikkat et 40km yi geçme dip gaz yapma 500km de yağını değiştir 1000kmde tekrar değiştir her bin kmde değiştir yararını görürsün
rodaj dönemi 1000 km ye kadardır sonra istediğini yap dip gazla 2 kişi bin motora güle güle kullan..

saolun arkadaslar onerılerınızz tebrıklerınız ıcın bathu we umıt agbımızın dedıklerını kesınlıkle dıkkat edıcem tessekurler ;)

ahh ahh allah banada nasip eder insallah para biriktirmeye basladım hayırlısı simdiden 300 milyon oldu. bende presto texas 150 t3 modelini alicam nasipse. gonul isterdi yamaha BWS almayı ama iste butce meselesi bi yerde. 600 pesinat vericem aylık 100 100 15 ay presto 2100 e gelcek bana

hayırlı olsun. dikkatli sürüşler... darısı olmayanların başına

mes

hayırlı olsun arkadaşım....inşallah bundan sonra Hayabusa'n olur :))) sevgiler sunuyorum:queen: korumalar çok önemli aman ihmal etme:queen:

korumalar fln tam takırr cıkıcam saten meraklanmayın ;) hee bn de amlemı ollan yapıstırmalardan ıstıomm adını unnuttum ne demıodu ona yaaa :)

GÜLE GÜLE KULLAN
ALLAH TEKERLEKLERİNİ DÜZ BASTIRSIN :cat:
ARAMIZA TEKRAR HOŞ GELDİN :rendeer:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Hayirli ugurlu olması ve iyi gunlerde kullanman dilegiyle...
Allah kazadan beladan korusun...

Stıcker mı demek istiyosun elif:)Bizde zamanında çok istedik ama dosya,fatura falan ekisk dediler yollamadılar:p

hayirli ugurlu olsun..ALLAH kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin..

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Korumalarda tamamsa tam süper olmuş!:cat:

hayırlı olsun!güle güle kullan ilk motorun heecanıda 1 baska oluo yau!ben hergun gercı aynı heyecanla bınıyorum vallahi:bounce:

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, Dikkatli ol kış geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar