oleyyy yehuuu yuppı ılk motorumuuu aldımmmmm :)

sonunda hayalını kurdugum motora kawustumm we bunu sızlerle paylasmak ıstedımm cok mutluum cokkk yasasınnnnn bın ban bon catlasın dusmanlar bnımde artık bır motorum warrrr :)
mondıal 125 zn aldımm baslangıccıcın ıdall ılerıdeee daa ıyısı olcak ınsss :)

Hayırlı olsun da kış geldi :) Dikkatli ol olur mu :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle:rendeer:

edy

hayırlı olsun ,ne kadar sevindiğin başlıktan belli oluyor. kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı olsun kazasız belasız sür hemi:rendeer:Amma sevinmisin kızım yav:pBizede nasip olur insallah:)

Hayırlı olsun inşallah sevincin daim olur.Kazasız sürüşler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
senin adına çok sevindim bir mondıal binicisi olarak sana tavsiyem perıyodik bakımını tam zamanında yaptır km sini hiç geçirme 500 km ye kadar maksimum 40 km geçme bu çok önemli biraz sabırlı ol motorun daha uzun ömürlü olsun onun gerçek motor sesi 4000 den sonra ortaya çıkıyor son birşey daha garanti belgesini sürekli yanında yıpranmamaış olarak bulundur her bakımdan sonra mutlaka servisine kaşe vurdur buda çok önemli garantiden çıkmaması için bak bakalım aldığın bayi ilk bakım kuponunu yırtmışmı belgenin içinde olur 500 bakımında onu servis alcak.hayırlı olsun.:cat: :thumleft: ::cheeeeer

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle... Tam korumalı ve kasklı bir sürüş şart unutma...

güle güle kullan...Ama dikkat et asfalt kaygan bu aralar :salut:

Kardeş hayırlı olsun. Allah kaza-bela vermesin. Güle güle kullan...Saygılar

Güle güle kullan,keyifli ve kazasız sürüşler dilerim

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.

hepınıze tek tek tessekur edıorum saolunn :) eet cok sewındım hemde cok bu bnım tekk hyalımdı we gercek olduu :) hıc bıseyı ıhmal etmeden yapıcamam emın olun hepımıze kazasıs surusler dılerım olmayanlarında darısı baslarına derımm :)

Hayırlı olsun kardeşim.Yolun hep açık ve aydınlık olsun.Allah Kaza'lardan ve Bela'lardan seni ve tüm motorsiklet kullanıcılarını korusun:)

senin adına çok sevindim. iyi günlerde kullanman dileğiyle. darısı benim başıma.
saygılar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar