shadow_1905 Katılım 18 Ağu 2007 Mesajlar 266 4 May 2008 Konu Yazar #1 :queen::queen::queen::queen::queen:
headhunter251 Katılım 23 May 2007 Mesajlar 1,062 4 May 2008 #2 ben bu Mümin ve Abdurrahman ABAZA'yı tanıyorum.Bİzim orda oturuyolar amca oğlu olur kendileri birbirlerinin Öldüm yaaa.paylaşıma teşekkürler... Döndü CORT:queen:
ben bu Mümin ve Abdurrahman ABAZA'yı tanıyorum.Bİzim orda oturuyolar amca oğlu olur kendileri birbirlerinin Öldüm yaaa.paylaşıma teşekkürler... Döndü CORT:queen:
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 4 May 2008 #3 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu ilk defasında yanlış kategoride olduğu gerekçesiyle taşındı. Konu dışı'nda var zaten. Tekrar tekrar açmanın alemi yok. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu ilk defasında yanlış kategoride olduğu gerekçesiyle taşındı. Konu dışı'nda var zaten. Tekrar tekrar açmanın alemi yok. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın