Öldürdü, suçsuzum dedi

:((((((((((((((((

kendisine allahtan rahmet ailesine bassagligi diliorum

:(((((((((((((((

GKN

çok kötü bee..
2. sarp erem vakası gibi bişey olmuş, onun mahkemesi halen sürüyor taksiciyle..
bu hadiseninde çabuk sonuçlanacağını hiç sanmıyorum..
Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.. acaba gidenemi zor kalanamı..
umarım adaler yerini bulur..

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin.Söyleyecek söz bulamıyorum..
Etrafına ışık saçan,karanlığı aydınlığa çevirmek için çabalayan bir öğretmeni,öldürdüğü adamı umursamadan sadece kendini kurtarmaya çalışacak "suçsuzum" diyebilecek kadar karanlık ve iğrenç bir kimyaya sahip birisi alıyor aramızdan..Mumlar bir bir sönüp giderken,mumları söndürenler hep karanlıklar maalesef.
Dünya işte...

Allah yakınlarına sabır versin,başımız sağolsun:pale:

Mekanın cennet olsun öğretmenim..

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına baş sağlığı dilerim

herkes farkında bu taksici dolmuşcu kamyoncu vs hayatını direksiyon sallamaktan kazanan insanların ne kadar ucuz motorcu harcadıklarını ve hiç bir şey yokmuş gibi savunma yapmalarının lütfen biraz daha dikkat arkadaşlar....

arkadaşlar farkettim ki son beş mesajım hep geçmiş olsun allah rahmet eylesin buna şükür vs kelimelerle başlıyor her an bişeyler oluyor lütfen biraz daha dikkat edelim artık iyi şeyler yazmak istiyorum

selam ve saygılarla...

sabah sabah resimleri görünce şok oldum, rahmetliyi tanırdım, merabamız vardı, Niyazi ustanın dükkanında karşılaşırdık, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin, bir ocak daha söndü:salut:

ne olacak bu halimiz bizim, artık gerçekten düşünemiyorum

Allah rahmet eylesin...
Eğitimin şart olduğu ortada...
Öğrenmeyeni falaka ile eğiteceksin...

"Bugün tamponu bi tanesinin tekerleğine bir yerleştirdim,10 takla attırdım ..........'ye" diye konuşan yaratık topluluğundan olan bu adiyi sadece Allah'a havale ediyorum.Bunlar öğretmen,doktor,işletmeci,vs. veya insan dinlemez öldürürler.Maalesef bu dünyada gerekli cezayı çekeceklerine inanmıyorum.İlahi adaletin er-geç tecelli edeceğine yürekten inanıyorum.Öğretmenime Allah'tan gani gani rahmet,geride bıraktıklarına sonsuz sabırlar diliyorum.Çok üzüldüm kardeşler.

Allah Rahmet Eylesin. Yakınlarına sabır dilerim, yen igördüm sabah sabah gözlerim doldu.

Hiç ciddiye almıyorlar motosikletleri, her gün işe gider gelirim, adam nasıl olsa motosiklet kenara kaçar diyor, gazlıyor aynayı kontrol etmesek gelip toslayacaklar.

en azından takside yolcu varmış.
kimse istediği gibi yalan söyleyemeyecek demektir. gerçi burası türkiye yalan söylemek/söyletmek isteyen illaki bir yolunu bulur

Allah rahmet eylesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eğlesin yaa yazık bi can daha verdik...

trafikte her zaman arkadan vuran suçludur ileriye doğru akan trafikte arkadan çarptığın motosiklet nasıl oluyorda önüne çıkmış oluyor bir gün ününe motosiklet değilde kamyon çıkarsa zaten bu yalanı söylemek için bu dünyada olmayacaksın...

Arkadaşımıza Yüce allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim

resmen şok oldum
kendisini benim beşiktaş atatürk anadolu lisesinden hocamdır. inanamıyorm hala

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin.:salut:

Çok değil 6-7aydır motosiklet kullanıyorum, şu ana kadar bana bir tek araç çarptı, ticari taksi.

Tesadüfün daniskası mı tabiki hayır, cevap çok net bu adamlar katil.

Bu kadar mı pişkin, bu kadarmı adi, bu kadarmı şerefsiz onursuz olunur.

Vicdansız saçma insan müsvetteleri.:pr:

bu taksıcılerı kestılermı hıc acımıyorum.bu sene kacıncı motora carpmaları.allah rahmet eylesın hocamıza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar