Öldüğünüzde arkanızdan ne denmesini isterdiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne diyeceklerini şimdiden tahmin ede biliyorum kaç defa süyledik şu motoru sat diye ama bizi dinlemedi rahmetli diyecekler keeeeeeeesin eminim canım.allah kimseye kaza bela vermesin bizde dahil amin .saygılar:rendeer:

Askere gidiyorum yarın ....orada azrail ile tanışırsam "her zaman şehit olmak istemişti.Allah'ın sevdiği kuluymuş"denmesini isterdim.

askerden sonra ölürsem herhalde "dostları ve sevdiği için elinden geleni yapmıştı."

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
derin mevzuu, tamamen itikatı ile alakalı gibi geliyor her ne kadar geyiği bol olsa da....
ben öldükten sonra arkamdan ne diyecekleri çok da umrumda değil işin aslı, tabi nasıl öldüğüme göre de değişcektir.
cidden pk yoluna gittiysem, ne bileyim lastiği fırlayan bir kamyon tekerinin altında kalırsam, kanalizasyon çukuruna felan düşersem, kafama saksı felan düşerse... ölmem arafta kalırım geri gelirim hakkımı da helal etmem...
yoksa ben ölmüşüm arkamdan iyi bilmezdik deseler ne olacak kul kelamı ile mi sorguya çekileceğiz, herşeyin hesabı tutuluyor, çıkartırlar seceremizi neyse o....

Moderatör (forrap)
"Keşke goldwingini ya da diğer farklı tarzlardaki 40 motosikletinden en az birini bana miras bıraksaydı"

Sevenlerim kafayı yeyip seri katil olsun isterdim.Benim adıma cinayetler işlesinler.Onlarca mümkünse yüzlerce binlerce milyarlarca insan ölsün.Sonunda birde baksınlarki aa benim yüzümden işlenmiş cinayetler..Zaten benim ölümüme insaoğlunun katkısı varsa milyarlarcası anca benden bir tane eder.Öylesine bencil öylesine kibirliyim yani..
Herkesin inancı kendine tabi ölümden sonrası için.Saprofitlerle takılcam ben geriye benden birşey kalmayana kadar:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALLAH Taksiratını Afff ,Rahmetine Mazhar, Mekanını C£NN£T Eylesin...!!!

Ve Bide Ruhuma EL-FATİHA İsterim Başkada Hiçbişe Lazım Değildir Artık :)

xnode Peki Siz :silent: :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALLAH Taksiratını Afff ,Rahmetine Mazhar, Mekanını C£NN£T Eylesin...!!!

Ve Bide Ruhuma EL-FATİHA İsterim Başkada Hiçbişe Lazım Değildir Artık :)

xnode Peki Siz :silent: :)

Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam...

Vasiyet/Necip Fazıl

Ben arkamdan bir fatiha okunmasını isterdim. Başka birşey istemezdim...

:salut:eek:nun gibi iyi bir dost iyi bir arkadaş bu dünyaya gelmez onu özleyeceğiz diyeceklerini biliyorum bu da bana yeter beni unutmasınlar

dünyada paradan maldan mülkten daha önemli olan şey bence sıkı dostluktur

biraz kendimi övdüm galiba ama doğru :p:p:p

Süper Moderatör (BBRR)
çanak bir konu..
dini görüş belirtenler olmuş..geyik yapanlar olmuş..patlamadan biz imha edelim ..:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar