olamaz... yok boyle bişe..

Vidyonun başlığı: ''fizik öğreniyoruz''
Tamamen korumasız olan bu denekler insan malesef...motosikletin arka tekerinin torkuyla döndürülen daire üzerindeki kızlardan birisi ölmüş...

[YT]J8yAow2OClY[/YT]

keşke demiri tutmak yerine birbirlerini tutsalarmiş.. işte biraz fizik bilmek hayat kurtarabilirdi:((

Son düzenleme:
Daha önce verilmişti bu video fakat kızların akıbeti hakkında bilgi verilmemişti.

mm.. kusura bakmayın.
bari topic silinene kadar motosiletinizi geri geri yokus yukari az bir egim varken nasıl kımıldatırsınız, ona bakın:):p

[YT]zlkTY39a3TA&feature=related[/YT]

anaam.... bi daha aratmadan eklersem de ıslak kurbaa olim:):p

cezerye sen haklıymıssın pozitif ayrımcılık sart:mrgreen::p:queen::queen:

GKN

feyk deil dimi bu video, ben ilkkez görüyorum..:silent:

24.12.07 de bunu açmıştım şeker...muhtemelen başka sitelerde benden esinleniyorlar...sen gariplerde bişey var gibi atlıyonuz heyecanla...

yani bugüne kadar çoğu şey icat veya keşfedildi...:p

http://www.motosiklet.net/forum/videolar/39403-1-kirik-motorcu-2-hatun-sonu-cok-fena.html

attığınız adımlar genelde benim ayak izlerimin üstü oluyor...:pne kasıldım be...

bu arada yokuş yukarı geri manevra sisteminide Allaha şükür kimseden görmeden kendi içgüdülerimle zaten yapıyordum...hatta bunu siteye koysam ne olur diye düşünmüyorda değildim...basit teknikler bunlar değmez ziteye yazmaz didim...:p

bende ilk kez gördüm. ama videoda alt tarafta kızlardan birinin öldüğünü falan yazıor.... Aptallık resmen ya :S Bilmiyorum yanii.. Bi Acayip oldum Sabah SAbah .. Tam İş Yerimi açmıştım şimdi 08,15 saat ve Bunu izledim Bi acayip oldu içim Iyk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar