boyle güzel bir manzara var mı ya ..tablo gibi ..süper ..nerde bu yer ?
....Arkadaşım burası ESKİŞEHİR,in batısınada kalan KESKİN KÖYÜ CİVARLARI.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------
gezi ve fotolar gerçekten güzel sizinde dediğiniz gibi insana oh be diyip rahatlatıcak türden fakat böyle ıssız cross gezilere tek kişi çıkmak tehlikeli değilmi?:cyclopsanmazallah düşme olasılığınız yüksek acaba bişey olursa demediniz mi hiç!!!:silentaylaşım için teşekkürler:cat:
....:bounce: Onur kardeş tehlike konusunda haklı olabilirsin ama,wala o satte ve soğuk havada bana eşlik edebilecek kimse bulamam diye hiç bir arkadaşıma haber vermedim.Kendimide yola çıkmaktan alıkoyamadım......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------
.......ARKADAŞLAR sizlere de TEŞEKKÜRLER.......ya kardesım bende de bısey oldu gezıyı yapan abımız gıbı bende mutlu oldum dıyebılırım onun kadar olmasadabende super sport cuyum benımde kafama yattı cruıser motor bıde ondan mı alsam ne yapsam nerden oldu anlamadım
sıvastayım bılırsınız kıs ve dag memleketı bende cıkamıyorum yola donuyorum ama bole olursa neden daga tasa cıkmıyım ustelık kar var
![]()
valla elıne saglık abıcım guzel paylasım. . .
bu arada hanımlarda motosıkletle gezme askından anlamıyor yaw![]()
.......ARKADAŞLAR sizlere de TEŞEKKÜRLER.......ya kardesım bende de bısey oldu gezıyı yapan abımız gıbı bende mutlu oldum dıyebılırım onun kadar olmasadabende super sport cuyum benımde kafama yattı cruıser motor bıde ondan mı alsam ne yapsam nerden oldu anlamadım
sıvastayım bılırsınız kıs ve dag memleketı bende cıkamıyorum yola donuyorum ama bole olursa neden daga tasa cıkmıyım ustelık kar var
![]()
valla elıne saglık abıcım guzel paylasım. . .
bu arada hanımlarda motosıkletle gezme askından anlamıyor yaw![]()
dostum eline sağlık iyi etmişsin fakat arka lastiğin o makina için çok kalın uygununu takarsan makina daha rahat eder. tabi sende.:rendeer:
Ohhh dökmüşün kurtlarını, tekerine sağlık.Aslında bir cross her eve lazım.:queen:
O evde yalnız oturacaksın sanırım :queen:
Güzel gezi, harika fotoğraflar :rendeer:
Niye aşkım, kapının önünde bir tane de cross motor olması bekar olmayı mı gerektiriyor:silent: evliye cross yasak mı?:queen:
Salarız kendimizi araziye, dökeriz kurtlarımızı biz de, olmaz mı:cherry:
Kıvırma anladın sen onu neyseee ..