Ohhh be, dünya varmış :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerine sağlık kardeş Allaha emanet olun

dostum eline sağlık iyi etmişsin fakat arka lastiğin o makina için çok kalın uygununu takarsan makina daha rahat eder. tabi sende.:rendeer:

boyle güzel bir manzara var mı ya ..tablo gibi ..süper ..nerde bu yer ?

....:) Arkadaşım burası ESKİŞEHİR,in batısınada kalan KESKİN KÖYÜ CİVARLARI.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------

gezi ve fotolar gerçekten güzel sizinde dediğiniz gibi insana oh be diyip rahatlatıcak türden fakat böyle ıssız cross gezilere tek kişi çıkmak tehlikeli değilmi?:cyclopsanmazallah düşme olasılığınız yüksek acaba bişey olursa demediniz mi hiç!!!:silent:paylaşım için teşekkürler:cat:

....:bounce: Onur kardeş tehlike konusunda haklı olabilirsin ama,wala o satte ve soğuk havada bana eşlik edebilecek kimse bulamam diye hiç bir arkadaşıma haber vermedim.Kendimide yola çıkmaktan alıkoyamadım......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------

ya kardesım bende de bısey oldu gezıyı yapan abımız gıbı bende mutlu oldum dıyebılırım onun kadar olmasada:) bende super sport cuyum benımde kafama yattı cruıser motor bıde ondan mı alsam ne yapsam nerden oldu anlamadım :) sıvastayım bılırsınız kıs ve dag memleketı bende cıkamıyorum yola donuyorum ama bole olursa neden daga tasa cıkmıyım ustelık kar var :)

valla elıne saglık abıcım guzel paylasım. . .

bu arada hanımlarda motosıkletle gezme askından anlamıyor yaw:)
.......ARKADAŞLAR sizlere de TEŞEKKÜRLER.......

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok güzel ve dinlendirici bir gezi olmuş.
Tebrik ederim.:wiinkk:

ya kardesım bende de bısey oldu gezıyı yapan abımız gıbı bende mutlu oldum dıyebılırım onun kadar olmasada:) bende super sport cuyum benımde kafama yattı cruıser motor bıde ondan mı alsam ne yapsam nerden oldu anlamadım :) sıvastayım bılırsınız kıs ve dag memleketı bende cıkamıyorum yola donuyorum ama bole olursa neden daga tasa cıkmıyım ustelık kar var :)

valla elıne saglık abıcım guzel paylasım. . .

bu arada hanımlarda motosıkletle gezme askından anlamıyor yaw:)
.......ARKADAŞLAR sizlere de TEŞEKKÜRLER.......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:43 ----------

dostum eline sağlık iyi etmişsin fakat arka lastiğin o makina için çok kalın uygununu takarsan makina daha rahat eder. tabi sende.:rendeer:

.....Ewet haklı olabilirsiniz,DİKKATE alacağım :) .....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zevkli,eğlenceli bir okadarda heyacanlı bir gün olmuş tebrikler,resimlerde harika.

Güzel gezi güzel stress atma.. Tekerine sağlık.

En güzelini yapmışsın valla soğuk falan dinlemeyip eskişehirin soğuğuda iyidir yani :D

O evde yalnız oturacaksın sanırım :queen:

Güzel gezi, harika fotoğraflar :rendeer:

Niye aşkım, kapının önünde bir tane de cross motor olması bekar olmayı mı gerektiriyor:silent: evliye cross yasak mı?:queen:
Salarız kendimizi araziye, dökeriz kurtlarımızı biz de, olmaz mı:cherry:

Niye aşkım, kapının önünde bir tane de cross motor olması bekar olmayı mı gerektiriyor:silent: evliye cross yasak mı?:queen:
Salarız kendimizi araziye, dökeriz kurtlarımızı biz de, olmaz mı:cherry:

Kıvırma anladın sen onu neyseee ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar