OGS den cezalı geçtim ---yardım lütfen

arkadaşlar ogs de en sağdan yavaşça geçiyorsunuz motorla,alet ötmüyor..herzaman devam..:queen:

ccbbdd sana katılıyorum fakat bi kere benimkisi öttü artçıma plakayı kapad dedim harfeleri kapamış sadece ... bakalım ne olacak:)

ayrıca motorsikletin arabadan daha ucuza geçmesi gerekir ve bunun için yasamayı durdurma kararı alınmış mahkemeden diye biliyorum....

gukuk devleti daha güzel bi laf .....
bence istanbuldaki tüm motorcular köprü geçişindeki bu soyguna karşı bir protesto göstersi yapmalıyız yoksa hep bu fiyata geçicez soyulucazzz ..

varmısınız böyle büyük bir protestoya ??? bi başlık açalım

ccbbdd' Alıntı:
arkadaşlar ogs de en sağdan yavaşça geçiyorsunuz motorla,alet ötmüyor..herzaman devam..:queen:

ccbbdd kardes, bu sagdan gecme olayi nasil? acil gecmem gerektiginde 2. kopruye gitmiyim bi de.. sen denedin mive ne sıklıkla geciyosun bu sekilde?

johnny_rook' Alıntı:
gittim bir vakıfbank şubesine, KGS istiyorum dedim, cevap nüfus cüzdan örneği + ikametgah belgesi + gelir beldgesi, kardeşim altı üstü köprüden geçecegim,
iş başvurusu yapmıyorum, bu ne yaaaaa......

Bu KGS yi kredi karti olarak verdiklerinden gelir belgesi vs istiyorlar , bende Halkbankasindan aldigimda ayni belgeleri vermistim , benim icin en iyi tarafi yukleme derdi vs olmamamsi , indirimi otomatik yansitiyor , birde ogs de su depozit olayi var bunda o yok en azindan :)

24 saat içinde ödersen normal geçiş ücretini ödeyip kurtarıyorsun diye biliyorum ben,

Bununla beraber bir yolun paralı olabilmesi için, ücretsiz alternatifinin olması gerekir, mecburen geçmek zorunda oldugumuz bu köprünün paralı olması hukuksuzlugun ta kendisi, ama bunu tartışamıyoruz bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar