Öğretmene Tekme Atan Motosikleti Saldırgan Bu Sefer Düğün Konvoyuna Saldırdı!

Batman'da geçen yıl yolda yürüyen öğretmen Devrim Akçakaya'ya üzerinde bulunduğu hareket halindeki motosikletten tekme atıp yere düşüren G.A., bu kez de gelin arabasına tekme atıp, trafikte tehlikeli hareketlerde bulundu.

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen işsiz G.A., Ağustos 2018'de hareket halindeki motosikletin üzerinden, Turgut Özal Bulvarı'nda yürüyen öğretmen Devrim Akçakaya'ya tekme atıp uzaklaştı.

Aldığı darbeyle yere yığılan Devrim öğretmen baygınlık geçirdi. Kaza olduğu sanılan olay, çevredeki iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler üzerine ortaya çıktı ve A.G. polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen G.A., ardından serbest bırakıldı.

G.A., bu kez de plakasız motosikletiyle Petrol Mahallesi'nde hareket halindeki düğün konvoyunun arasına karıştı.

Gelin arabasına tekme atan G.A., motosiklet üzerinde tehlikeli hareketlerde bulundu.

Kırmızı ışıkta geçip, yanına yaklaşan araçlara tekme savuran G.A., trafiği birbirine kattı. G.A.'nın yaptıkları ise bu sırada yoldan geçen motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

Kaynak : Memurlar.net

6tGHLR.jpg

aGLL0P.jpg

TyKEWv.jpg

03h78O.jpg

7EjEn2.jpg

NBLjDi.jpg

zrFxb1.jpg

Ekli dosyalar

• saldirgan-motosikletli.jpg
    saldirgan-motosikletli.jpg
    60.9 KB · Görüntüleme: 7,333
Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni serbest bırakan düzen batsın emi.istanbulda feci şekilde dövülen şahıslarla ilgili savcıya polisin eksik yada yanlış bilgi verdiğini zannetmiyorum savcı saldı,tepki görünce günah keçisi olarak polisi buldular bence.

Hocam akli dengesi yerinde değilmiş yazıyor. Bu hastalığı olan insana küfretmek yerine (varsa) ilgilenmeyen ailesine belki ve uç yorumla belediyeye laf edilebilir bence

Bana bu derece motor sürmesi garip geldi videonun sonunda birden yan yola girip ters yöne dalıyor..Diğer yaptığı hareketler..Ne bilim bana akli dengesi bozuk denince mahallede özgür vardı o aklıma gelir o böyle değildi..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adam "dış güçler" tabirinin ete kemiğe bürünmüş hali.

Motosikleti
D400
kaza orucu tutuyordum aclık başıma vurmuş diyip de yırtabilirdi.

neyse zahmetsizce serbest kalmıştır coktan.

adaletimiz çok eyi

Çok sığ bi düşünce olarak geliyo herkese ama, düşünüyorum ve başka çare bulamıyorum.
Dayak.
Mis gibi dayak herşeyin çözümü.
Dayak çözmedimi, o zaman daha fazla dayak.
Doz arttırarak dayak ile çözüme ve huzura kavuşulmayacak iş yok denecek kadar azdır şu evrende.

Akli dengesi bozukmuş hadi ordan...
Hapse girmiyo, ceza almıyo, sahip çıkan yok.
E napıcaz kardeşim her akli dengesi bozuk olan gelsin irzimiza geçsin madem.
Dayak oğlum dayak...
Alacaksın eline bunu evire çevire zıplata zıplata döveceksin, bak akli dengesi nasıl senteye geliyo o zaman.

Motosikleti
D400
Çok sığ bi düşünce olarak geliyo herkese ama, düşünüyorum ve başka çare bulamıyorum.
Dayak.
Mis gibi dayak herşeyin çözümü.
Dayak çözmedimi, o zaman daha fazla dayak.
Doz arttırarak dayak ile çözüme ve huzura kavuşulmayacak iş yok denecek kadar azdır şu evrende.

Akli dengesi bozukmuş hadi ordan...
Hapse girmiyo, ceza almıyo, sahip çıkan yok.
E napıcaz kardeşim her akli dengesi bozuk olan gelsin irzimiza geçsin madem.
Dayak oğlum dayak...
Alacaksın eline bunu evire çevire zıplata zıplata döveceksin, bak akli dengesi nasıl senteye geliyo o zaman.

"ceza ehliyeti yok" sıfatında insanlar var; bazılarına gerçekten üzülüyorum ancak dediğin gibi akli dengesi yok diye gelip ırzımıza mı gecsin adamlar; bazıları için dayak kabul edilebilir durum.

ancak yasanın yapılandırılması lazım; akli denge problemi var ise (ki emin olun ceza ehliyeti olmayan insanların bir kısmı senden benden akıllı) refakatci zorunluluğu olmalı.

Rapor sonucu : Akli dengesi bozuk ceza ehliyeti yok
Çözüm 1 : Akıl Hastanesi
Çözüm 2: AKıl hastanesi kabul edilmiyor ise adamın sorumluluğunu alan bir refakatçi.

Mesela bu arkadaş madem akli dengesi problemli; bunu ortalığa salanlar kimler? Ailesi mi? Hüküm onlara verilsin.

Kimsesi yok mu? Bu durumda bir adamı sokağa salan kamu personeli cezalandırılsın.

sonra aşağıdaki gibi karmaşa çıkıyor

http://www.haber7.com/guncel/haber/1257451-cezai-ehliyeti-yok-raporu-tahliye-ettirdi

"ceza ehliyeti yok" sıfatında insanlar var; bazılarına gerçekten üzülüyorum ancak dediğin gibi akli dengesi yok diye gelip ırzımıza mı gecsin adamlar; bazıları için dayak kabul edilebilir durum.

ancak yasanın yapılandırılması lazım; akli denge problemi var ise (ki emin olun ceza ehliyeti olmayan insanların bir kısmı senden benden akıllı) refakatci zorunluluğu olmalı.

Rapor sonucu : Akli dengesi bozuk ceza ehliyeti yok
Çözüm 1 : Akıl Hastanesi
Çözüm 2: AKıl hastanesi kabul edilmiyor ise adamın sorumluluğunu alan bir refakatçi.

Mesela bu arkadaş madem akli dengesi problemli; bunu ortalığa salanlar kimler? Ailesi mi? Hüküm onlara verilsin.

Kimsesi yok mu? Bu durumda bir adamı sokağa salan kamu personeli cezalandırılsın.

sonra aşağıdaki gibi karmaşa çıkıyor

http://www.haber7.com/guncel/haber/1257451-cezai-ehliyeti-yok-raporu-tahliye-ettirdi

Yani köpeğe bile bağırdiginda, lan bunlar bana bu hareketim yüzünden sürekli bağırıyor en iyisi yapmayayım diyebilecek bir zekâya sahipse, bu hıyarı dayakla her türlü mum edersin.
Ha alıp eline komaya soksun biri illa demiyorum, ama kanun yok, haliyle kanunun olmadığı yerde de sen kanun olursun.

Şimdi bu ve bunu gibi hıyarin biri yolda benim karıma kızıma tekme atacak Devrim hocaya yaptığı gibi, ve ben bu hıyarı komaya soktuğum için ceza yiyeceğim.
Ben böyle adaletin kanunun ta ortasına ......

Dayak bu tarz hayvansı yarım akıllı insanları gerçekten yola getirir çünkü dayak atınca sadece bilince değil bilinçaltına da müdahale edilmiş olur. Bu yüzden hayvanlar dayakla eğitilebiliyor.

Bir insana veya hayvana her kırmızı ışıkta geçtiğinde sırtına sopa vurursanız bir süre bilinçaltında sopa ve kırmızı ışık birleşir. Sopadan kaçınmak isteyen kişi kırmızı ışıkta geçerken rahatsız olur, korkar. Bu olaya klasik koşullanma deniyor. Pallovun köpeği deneyinin aynısı.

Dayak hiçbir şeyin çözümü değildir. Gerekli tedaviyi ve güvenliği sağlamayan devler yetkilileri ve aile burdaki en büyük suçlulardır.
Dayakla kol, kesmeyle, kırbaçla adalet yerine getirilseydi arap ülkeleri refah içinde yaşardı.

Merak etmeyin, bir ara kendi gibi "ruh sağlığı bozuk" bir otomobil veya kamyon/otobüs şoförüne denk gelir, konu kapanıverir. Çivi çiviyi söker. .o zamana kadar "delidir ne yapsa yeridir" lafına dikkat ederek mümkün mertebe uzak durmak en mantıklısı. Yosa memleketimde adam yerine koyulmayana laf edersen adam yerine koyarlar, cezanın kralı sana girer. Umarım o ana kadar kimseye zarar gelmez diyeyim. Çivi lazım bu adama, kendi gibi birtane ::gazete::

Dayak hiçbir şeyin çözümü değildir. Gerekli tedaviyi ve güvenliği sağlamayan devler yetkilileri ve aile burdaki en büyük suçlulardır.
Dayakla kol, kesmeyle, kırbaçla adalet yerine getirilseydi arap ülkeleri refah içinde yaşardı.

O zaman bence devleti ve sahip çıkmayan aileye dayak atmalı ? :queen:

la olum bir de mortal combat soundtrack koymuşsunuz adam da dhalsim gibi bacak uzatıyor öldüm gülmekten

Tamam dayak olayını tasvip etmiyoruz eğitimi dayaklada vermiyoruz ama dayak olmadan çocuk yetiştiren varmı.En sevdiğimiz varlığımızın bile yeri geldimi kulağını tutup kıçına bir tokat vuruyoruz.Bu arkadaşta motor kullanabilecek kadar kafa çalışıyorsa sopayıda o seviyede anlar.

Herkes deliyi suçluyor. Biride demiyor ki delinin trafikte işi ne...

Sopanın ıslak veya kuru olması farkediyor mu dayağın öğreticiliği açısından?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar