Oğlum ve ben popeles geçmiş olsun

şimdi öğrendim her iki arkadaşımıza da geçmiş olsun.her ikisininde bu kazaları hafif sıyrıklarla atlatmaları ise işin en sevindirici tarafı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekrardan geçmiş olsun üzmeyin bizi.

Amanınnn:cyclopsan Çok büyük geçmiş olsun, Allaj korumuş ikinizi de.:rendeer:

Abiler ,ablalar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekür ederim.

kaza geçiren arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun diyor ve bir daha bu tür kazalar yaşamamalarını diliyorum.:rendeer:

Moderatör (forrap)
İki arkadaşımıza da geçmiş olsun,Allah beterlerinden korusun :rendeer:

Dip not:
Konu içinde konu dışına çıkılmasın,konu uzarsa mesajları sileceğim.

geçmiş olsun ya üzüldüm...bu ön fren nasıl kitlenir anlamış değilim kahrolası çin skutırları Gürkan abiye ciddi anlamda bişey olsa napardık yakardım o motoru şerefsizim...

Arakaslara gecmis olsun...

Herzamanki gibi ayni seyler. Gecmis olsun ve neyseki ucuz yirtmissiniz...
Kimse neden nicin oldu diye sormuyor..:silent:
Gürkan motorunu beyaz cizgilerde devirmis..
O beyaz cizgiler islak oldumu sabun gibidir bunu kimse unutmasin...
Birdahaki sefere ucuz yirtmayabilirsiniz.....

Beyaz çizgiler sabun gibidir . Benim ilave etmek istedigim bir şey var ki o da korumarımızı dizliklerimizi kaskımızı ve korumalı montlarımzı muhakak kulanmamız gerektigi şu bir ay içinde ikinci motordan düşüşüm ve ful koruma giynmenin önemini daha çok kavradım diyebilrim dizlikteki ve monttaki yırtıkları çizikleri görünce yaz olsaydı sıcak diye takmıycaktım belki de bi kaç morlukla geçişmiş olması böyle bir düşüşün şans oldugu kadar tedbirli oluşumla da alakalıdr.

TECRUBELİ TERUBESİZ HERKES MUHAKAK ÜŞENMEDEN GÜVENLİGİ İÇİN NE GEREKİYORSA GİYİNMELİ!!!!!!!!!!! derim ben bir acemi motorcu olaraktan.

Çok geçmiş olsun ciddi birşey olmaması tek sevindirici haber.Bir daha tekrarlanmaması dileğiyle.

gürkan abi peoples çok geçmiş olsun.
buhavalarda aman dikkat.
artık fulkoruma yola çıkarsınız.

ikinizede çok geçmiş olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

Beyaz çizgiler sabun gibidir . Benim ilave etmek istedigim bir şey var ki o da korumarımızı dizliklerimizi kaskımızı ve korumalı montlarımzı muhakak kulanmamız gerektigi şu bir ay içinde ikinci motordan düşüşüm ve ful koruma giynmenin önemini daha çok kavradım diyebilrim dizlikteki ve monttaki yırtıkları çizikleri görünce yaz olsaydı sıcak diye takmıycaktım belki de bi kaç morlukla geçişmiş olması böyle bir düşüşün şans oldugu kadar tedbirli oluşumla da alakalıdr.

TECRUBELİ TERUBESİZ HERKES MUHAKAK ÜŞENMEDEN GÜVENLİGİ İÇİN NE GEREKİYORSA GİYİNMELİ!!!!!!!!!!! derim ben bir acemi motorcu olaraktan.

sanada tel açtım emme duymadın herhalde....hava güzeldi bi motoru çıkardım biraz yol yaptım tyek başıma...sonra emine telde haber veri hemen aradım seni ama açmadın ...ağayı aradım onun la konuştum oda motorla uğraşıyordu...

sevindirici olanı ikinizdede önemli bişi olmaması....:rendeer::rendeer::rendeer:

bu sabah Çamlıcada Otobanda bir kaza gördük moralim bozuldu...bir 600 RR galiba eski model...Mazda pıckUp açık kasaya arkadan vurmuş ambulans bekliyordu...tabiki yanında yine motorcular kuryeler hepsi destekdeydi...arkadaşın durumu ağırdı ...elden bişey gelmiyor bazen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar