Oğlum ve ben popeles geçmiş olsun

Arkadaşlar arayan soran geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekürler aradıgı esnada çok müsayit olupta konuşamadıgım arkadaşlarım lütfen kusura bakmayın baba yanımdaydı bu gün haberi yok kazadan olmuycakta:)

Arkadaşlar arayan soran geçmiş olsun dileklerini yazan herkese çok teşekürler aradıgı esnada çok müsayit olupta konuşamadıgım arkadaşlarım lütfen kusura bakmayın baba yanımdaydı bu gün haberi yok kazadan olmuycakta:)

Geçmiş olsun Selma ALLAH cc beterinden saklasın.. Bugün bayağı yoğundun İş yoğunluğu azaldımı.:rendeer:

ikinizede geçmiş olsun ... ucuz atlatmışsınız .. gürkan abi elde bişey yok okudugum kadarıyla .. ama kelde durum nasıl ? :D

selma'cım çok geçmiş olsun allah beterlerinden sakınsın ....

nan gürkan kos koca çızgıyı görmeyip takıldın demek :p şaka bir yana kanka sanada geçmiş olsun allah beterlerinden sakınsın ....

Geçmiş olsun Selma ALLAH cc beterinden saklasın.. Bugün bayağı yoğundun İş yoğunluğu azaldımı.:rendeer:

bir süreligine azaldı diyebiliriz.

Evet kazalı bir gündü ama neşemiz yerindeydi genede güzel vakit geçirdik biz, bi kere ben kendimi çok şanslı hisedyorum sizler gib arkadaşlarım oldugu için motoru yerden kaldırmak için bile ugraşmadım koşarak geldi herkes motor motoru çalışır vaziyete getirdiler sag olsunlar.

gürkan hava açıcak gibi sanki ne dersin ? :queen::queen::queen:

GKN

Yalan sölüyor, ben geçtim yanından arabayla içeri baktı gördüklerinden korkunca asfalta attı kendini.. Şahidim :cherry:

Arkadaslar cok gecmis olsun ikinize de,
Ucuz atlatilmis iki kaza. Allah daha beterlerinden korusun, en son kazaniz bu olsun insallah.

bir süreligine azaldı diyebiliriz.

Evet kazalı bir gündü ama neşemiz yerindeydi genede güzel vakit geçirdik biz, bi kere ben kendimi çok şanslı hisedyorum sizler gib arkadaşlarım oldugu için motoru yerden kaldırmak için bile ugraşmadım koşarak geldi herkes motor motoru çalışır vaziyete getirdiler sag olsunlar.

gürkan hava açıcak gibi sanki ne dersin ? :queen::queen::queen:

açtı açtı hava :queen:

Yalan sölüyor, ben geçtim yanından arabayla içeri baktı gördüklerinden korkunca asfalta attı kendini.. Şahidim :cherry:

yoksa sen miydin o polis kıyafetiyle gecen kesin sendin ondan durmadın :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------

aman açsın bulut geçmesinde dimi gürkan :mrgreen:

:queen::queen::queen:

len sırf bu mesajı yazmak için erken paydoz ettin dimi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------

Arkadaslar cok gecmis olsun ikinize de,
Ucuz atlatilmis iki kaza. Allah daha beterlerinden korusun, en son kazaniz bu olsun insallah.

amin arkadaşım saollasın:rendeer::rendeer:

gürkan ve selma ikinizede çok geçmiş olsun inş. bir daha yaşanmaz... gerçekten ucuz atlatılmış:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar