Oğlum ve ben popeles geçmiş olsun

Az önce aldığım habere göre camlıcaya gıderken köprü üzerınden gişeler cıkışında ön frenın kitlemesi ile POPELES niçkli arkadaşımız kaza yapıyor ama kendısının tecrübesı ile motoru yatırarak ayağında ufak bır şişikle durumu kurtarıyor.Orada hemen arkadaşların müdahelesi ile ön fren sökülüp gökhan arkadaşımızın sağ olsun tavsıyesıyle tamırcıye kadar kaza atlatmasına rahmen ön frensız bır sekılde tamırcıye motorunu bırakarak güne devam edıyor .Kendısıne geçmiş olsun dıyorum sonrasında dönüşte boğaz köprüsü cıkışında OĞLUM VE BEN nıçkli gurkan abı şerıt cızgisinden kaydırıyor yeşil fıstığını motor barıyerlere doğru gıdıyor ALLAH tan motosıkletı bırakıyor gurkan abi ama ellinin şişmesıne engel olamıyor ALLAH tan ellerındeki eldivenleri barıyerlerden koruyor ellerını yoksa bıcak gıbı keskın barıyeler daha vahım sonuçlar doğurabılırdı o sırada motosıklet yerde iken yoldan gecen ama durmayan TRAFIK POLİSİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM insan bır durur kaza olmuş yardımcı olmaya trafıği en azından tehlıkelı olabıleceğini düşünerek yardımcı olmaya calışırdı .O sırada başka görevi olsa dahi cünkü yerde ytan insan evladı bırde yeşil fıstık ne dıyelim :farao: gurkan abıyede geçmiş olsun dıyorum ve yeşil fıstığın kanıtlanmış testıne bır yenısı daha eklendi yerde hala calışmaya devam edıyormuş kendısınıde tebrık ederım fıatı 500 tl daha arttırılmasından yanayım :wiinkk:sonuçta cıddı ama hafıf atlatılan iki kaza arkadaşlarıma tekrardan geçmiş olsun dıleklerımı iletırım:rendeer:

Geçmiş olsun bile demiycem ....

(kısa ve öz yazarım genelde....)
İlk düşüşünüz değil,böyle giderse son da olmayacak....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun en kötü kazalar böyle olsun Allah bir daha göstermesin
her ikisinde tekrardan geçmiş olsun

Ya neden en son bizim haberimiz oluyor ya...Geçmiş olsun her iki arkadaşımıza da :rendeer:
Gürkan abi silivri ceza evinde paslanmışsın galiba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
peoples arkadasımıza ve gürkan abiye gecmiş olsun teknik tecrübe yetenek dıyorum.. daha kötü sonuclar olabilirdi en az hasarla atlatmış olmanız işin en sevindirici yanı yeşil fıstıga gelınce bende onaylıyorum 500 ytl fıyatının artmasından yana:) yerde yatarken calısıyosa bu motorda iş var :p

2 arkadaşımız, 2 talihsiz kaza... çok şükür önemli birşey yok ikinize de büyük geçmiş olsun.. aman diyorum ..

peoples arkadasımıza ve gürkan abiye gecmiş olsun teknik tecrübe yetenek dıyorum.. daha kötü sonuclar olabilirdi en az hasarla atlatmış olmanız işin en sevindirici yanı yeşil fıstıga gelınce bende onaylıyorum 500 ytl fıyatının artmasından yana:) yerde yatarken calısıyosa bu motorda iş var :p

TEJRUBE kardesim TEJRUBE :mrgreen:
Hersey onda bitiyor.
Bakma sen kel falan olduguna o sacları yeldegirmeninde dokmedi :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------

aksine bomba gibiyim valla ona göre diyim :bounce:

Bomba gibiyim derken ?
Teneke don mu giyelim yanına gelirken yani:)

Çok geçmiş olsun ikinize de :pale: Allah korumuş :rendeer:

hobaaaa......

yahu nazarmı deydi size???

hepinize çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun... demek ki neymiş??? her zaman korumalarımızı kullanmalıyız!!! yaz-kış eldiven kullanmalıyız... panik yapmadan soğuk kanlı olmalıyız...

tekrardan çoook geçmiş olsun.....

gürkan abiye ve diğer arkadaşımıza geçmiş olsun:rendeer:

köprüden geçmeyi sevemedim bir türlü:pale:

geçmiş olsun abicim rabbim kazadan beladon korusun cümlemizi(saygılar gürkan abim)))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------

selmacım sanada çok geçmiş olsun rabbim korusun saygılar:)

İki arkadaşıma da geçmiş olsun,kendilerinde bir hasar olmamasına çok sevindim.

Gurkan abi yaslı baslı adamsın ne işin var motor tepelerinde :queen::queen::queen:

Her ikinizede gecmış olsun Allah beterınden saklasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar