OGLUM BAK GİTTTTT !!

Ergenin "tamam, tamam" bağırışlarıyla geri vites yapması çok hoşuma gitti :mrgreen:

Kaçarken çıkan ses öldürdü beni dün geceden beri başa sarıp dinliyorum aouwwwwwww :D köpek gibi inliyo erefsiz. :queen:

Genlerinde kılıç sallamışlık var. Süperge sapını çok harika kullanıyor dikkat ettinizmi??

"facebook üyesi olmadığım halde şu uyduruk videonun 2 gündür gözümüze sokulmak suretiyle millete ezberletilmiş olmasından muzdaribim."

ya da;

"koptum zuhahaha" mı demeliydim sadece? :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
dünden beri başka ortamlarda da şahit oldum bu videoya, ama öncesi yok

bu video anlamsız yere patlama yaptı ,böyle bir video hazırlayıp araya bir ürünün reklamını sıkıştırmak lazımdı yada dükkanın... milyonlar izledi bu videoyu

olay gölcük kalıcı konutlarında gerçekleşiyor :D malesef bizim buranın gençlerinin %70 i böyle embesil. kendilerini kurtlar vadisine öyle kaptırmışlar ki ibikli horoz gibi geziyolar bütün gün, höt deyince de ''al sana bi döt'' diyip arkalarını dönüyorlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu temizlik işçisi abiyi tanıyorum ya :)
Adam iyi dayanmış,ama şöyle sağlam bir tokat ataydı iyiydi.
Babası yaşındaki adama nasıl horozlanıyor terbiyesiz..

Ulan yarildim sirkette millet bana bakiyo :D adam 9kere uyarmis keske tutup dovseydi kacirmasaydi elinden :)

her yorumu okudugumda tekrar izleyip tekrar kopuyorum cok kotu rezil ettiniz beni aleme :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında gülüyoruz,eğleniyoruz ama yetişen nesilde bu tip kavgacı,önüme gelene kafa tutarım,döverim bilinciyle yetişen çok genç var.
Hergün onlarca görüyorum.
Kendinden büyük bir insana bu şekilde,davranabilen insan yarın işi daha farklı bir boyuta taşıyabilir..
Allah sonumuzu hayır etsin...

Sopasını Donatello gibi ustaca kullanıyor, tebrik ediyorum.

tamam tamam tamam abiieeeeeeeeee auuğğwaaaaaaeeeee

Aslında gülüyoruz,eğleniyoruz ama yetişen nesilde bu tip kavgacı,önüme gelene kafa tutarım,döverim bilinciyle yetişen çok genç var.
Hergün onlarca görüyorum.
Kendinden büyük bir insana bu şekilde,davranabilen insan yarın işi daha farklı bir boyuta taşıyabilir..
Allah sonumuzu hayır etsin...
yoruma katılıyorum,hakverirmisiniz bilmiyorumda bunun nedenide çocukların arkadaşlarıyla vakit geçirmesi gerekirken bilgisayar başında farkında olmadan bizimde deli gibi oynadıgımız savaş oyunları,5 e giden oglumda bu egilimler başladı,pc den kaldırdım bu tür oyunları,şimdi bakıyorum online bazı oyunlar var arkadaşlarıyla gurup olarak ordalar,yani bu teknoloji iyi hoşda gidişat hiç iyi deil,şimdi iyi kötü kolluyoruz, yarın nasıl başa çıkıcaz bilemiyorum..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yoruma katılıyorum,hakverirmisiniz bilmiyorumda bunun nedenide çocukların arkadaşlarıyla vakit geçirmesi gerekirken bilgisayar başında farkında olmadan bizimde deli gibi oynadıgımız savaş oyunları,5 e giden oglumda bu egilimler başladı,pc den kaldırdım bu tür oyunları,şimdi bakıyorum online bazı oyunlar var arkadaşlarıyla gurup olarak ordalar,yani bu teknoloji iyi hoşda gidişat hiç iyi deil,şimdi iyi kötü kolluyoruz, yarın nasıl başa çıkıcaz bilemiyorum..

O temizlik işçisinin bağlı olduğu belediye de staj yaptım. Adam taşeronda,yani ufak bir hata vs ile ekmeğinden olabilir.
Ondan katlanıyor bu çocuğun terbiyesizliğine
Dediğiniz gibi kendine sanal bir dünya kuran ergenlik çağındaki gençler hayatı bilmem kaç inçlik ekranlardan gördüğü gibi sanıyor.
Biz babamıza karşı gelelim,hemen hak ettiğimizi görürüz..
Zaten kutuplaşmaya,birbirimize tahammülsüzlüğe yatkın bir hale geldik,böyle nesiller yetişirse,durum vahim..

oğlum bak giiittt!

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

profilim olmuşmu? :queen:

Oğlum Bak Git videosunun hikayesi ;

Yer Gölcük
Çöpçü abimizin adı Selçuk
Olay şöle ceyran ediyor selçuk abimiz kekeme.çocuklarda kekeme olduğu için alay geçiyorlar.Bunun üzerine selçuk abi bi çocuğa tokat atıyor.Ve çocuklar bunun üzerine Kamerayı alıyor ve çekme başlıyor.
Asıl bomba olaydan sonra,o sopayı yiyen çocuk kafaya 20 dikiş atıyolar.Mahkemeye suç duyusunda bulunuyor aile.Ve video sosyal medyada patlayınca şikayeti geri alıyolar
Kısaca sen çok yaşa Selçuk Abi !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar