yoruma katılıyorum,hakverirmisiniz bilmiyorumda bunun nedenide çocukların arkadaşlarıyla vakit geçirmesi gerekirken bilgisayar başında farkında olmadan bizimde deli gibi oynadıgımız savaş oyunları,5 e giden oglumda bu egilimler başladı,pc den kaldırdım bu tür oyunları,şimdi bakıyorum online bazı oyunlar var arkadaşlarıyla gurup olarak ordalar,yani bu teknoloji iyi hoşda gidişat hiç iyi deil,şimdi iyi kötü kolluyoruz, yarın nasıl başa çıkıcaz bilemiyorum..Aslında gülüyoruz,eğleniyoruz ama yetişen nesilde bu tip kavgacı,önüme gelene kafa tutarım,döverim bilinciyle yetişen çok genç var.
Hergün onlarca görüyorum.
Kendinden büyük bir insana bu şekilde,davranabilen insan yarın işi daha farklı bir boyuta taşıyabilir..
Allah sonumuzu hayır etsin...
yoruma katılıyorum,hakverirmisiniz bilmiyorumda bunun nedenide çocukların arkadaşlarıyla vakit geçirmesi gerekirken bilgisayar başında farkında olmadan bizimde deli gibi oynadıgımız savaş oyunları,5 e giden oglumda bu egilimler başladı,pc den kaldırdım bu tür oyunları,şimdi bakıyorum online bazı oyunlar var arkadaşlarıyla gurup olarak ordalar,yani bu teknoloji iyi hoşda gidişat hiç iyi deil,şimdi iyi kötü kolluyoruz, yarın nasıl başa çıkıcaz bilemiyorum..