Karadenizin en güzel yanlarından birisidir zaten. Her yaz giderim bir kere hırsızlık vakası duymadın etmedim.
yorumumu mağzur görün ama bir kaç gündür bu forumda ilginç başlıklar görüyorum,geçen cübbeli ahmet muhabbeti bugünde üstüne basa basa kürt muhabbeti var,ben mi fazla ince düşünüyorum yoksa gerçekten tuhaf mı?
Geçmiş olsun elin p*ççi için kendinizi yakmaya değmez diyeceğim ancak müstahak bunlara keşke denk gelseymiş bıçak.
Bende ırkçılık için söylemiyorum ama ne çıkıyorsa bu kürtlerin başından çıkıyor iyi kürt görmedim ben bu zamana kadar öyle bir şeyinde olduğunu sanmıyorum ..
Öyle demeyin benim çok arkadaşım var kürt hepsi bir olmuyor iyisi gerçekten çok iyi. Artık neden bilinmez bazı illere göre farklılık oluyor bu konuda
Boyle durumlarda kişinin yürüyen aksamini hedef alin en fazla 3 gün nezarete alirlar ama eleman bir daha uzun sure yuruyemez mahkemeye giderse para cezasi alirsin.. belden yukarisi kasten yaralamaya girer isin boyutu değişir..
bence polise haber vermek mantikli değil kesinlikle güvenmiyorum kendi isini kendin halledeceksin bu ülkede.. Bi müşkülumuz oldu hukuk icinde halledelim dedik 12 yildir uzayip gidiyor kendimiz halletseydik 1 saatte işimiz tamamdi..
Bu arada "kurt" olmanin bununla alakasi yok arkadaşlar benim motorumu calan elemanlarda kurttu fakat uyarayim boyle düşünmek insanlık suçudur..