OGAME ve Motosiklet.net

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Motosiklet.Net sitesini Ogame'de de temsil etmek isteyenlere duyuru.
Ben bu oyunu yaklaşık 2005 başından beri oynuyorum.Eğer sizin de içinizde OGAME oyuncuları varsa gelin OGAME evreninde bir ittifak altında birleşelim.Böylece Motosiklet.Net in adını OGAME evrenine de taşımış oluruz.İlgilenenler için hangi evren altında oyuna başlanacağı ve kurulacak ittifak detayları özel mesaj yoluyla paylaşılacaktır.Hali hazırda bu gibi bir olaya girişmiş olanlar da lütfen benimle özel mesaj yoluyla irtibata geçsinler.Benim tavsiyem 3. Evren'de oyuna katılmak çünkü en heyecanlı evren 3. evren.PcNet dergisi tarafından bile heyecanı tasdiklenmiştir.

ps.. Eyong sen oynuyormusun bu oyunu? Söylesene nerdesin?
Eğer oynuyorsan sana bir kaç filo hediye gönderiim. :)))
Ame hep söyledim halen de söylüyorum.Mevlanacılık oynamaktan biraz vazgeçmek gerekiyor böyle durumlarda.Gereken cevabı gerekenlere vermek lazım...

::angry2:: ::evil:: ::angry2::

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanal alemde savaşa ne gerek var yahu;alalım top tüfek tabanca sapan... dalalım birbirimize :queen: :queen: :queen: :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bahsi geçen oyunda bir ittifak kurulabilir, ve bunu sadece oyun olarak oynayabiliriz. Böyle şeylere gerek yok luxor, biz kimseye düşman değiliz :)
Bu yüzden yazını editlemeni ve konuyu sadece o oyun altında beraber olmayla ilgili değiştirmeni isticem senden. Lütfen...

Not : Eğer değiştirmezsen ben değişirim :cherry:

Arkadaşlar sakın bulaşmayın bu oyuna, fazla bağımlılık yapıyor.

Motosikleti
yok canım, ne bağımlılığı.ben 2005 başından beri hergün+her gece oynuyorum, bağımlılık falan yaptığına hiç rastlamadım. :queen:

ben bu oyuna yeni başladım daha gelişme aşamasındayım bu nedenle oyunun detaylarını daha öğrenemedim ama yavaş yavaş öğreneceğim eğer bi acemiyle ittifak yapmak istersen ben burdayım :p :cat:

Motosikleti
hangi evrendensin.aynı evrende olmazsak berber oynayamayız çünkü...

bende oynuyorum ama sadee sabah ve akşam madenleri boşaltmak için giriyorum oyuna.

18.evrene yolun düşerse bekleriz bi çayımızı içersin. :)

-şu an sürekli saldırı oldugu için pek gelişebildiğim söylenemez.Eğer ilk yüz içinde isen bi elemanın kulağını çeksen . nickini ve koordinatlarını gönderebilirim sana. Adam 100. sırada ve boş gezegene dalıyor sürekli...eee bende övgü dolu mesajlar göndermeden edemiyorum. Turkler ittifakındayım ben ayrıcaa..

Motosikleti
3. evrende kulak çekmek problem diil de 18 de herseye tekrar başlamak lazım.o zor işte...:mrgreen:

Bende bagımlık yaptıgını gormedim

ortalam 15 saat online ım ama bagımlı degilim.
1 de ve 5 te oynuyorum
1 de ilk 400
5te ilk 150 icindeyim
ama bu gune kadar hic ittifakım olmadı ve hile yapmadım
:)

bende motor almadan önce arkadaşlar gibi bende bağımlı değildim!!!yani gunde 16 saat online değildim,finallere çalışırken bi yandan pc hep açık değil di filan!!!:):):)
aman arkadaşlar aman,oynayanlar bir ittifak kursunlar hatta çok eğlenceli olur ama bu oyuna başlamadıysanız sakın bulaşmayın gerçekten sosyal hayattan koparıyordu beni az daha:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Ben daha yeni bulaştım, 14. evrendeyim. Henüz hiç alet edevatım yok, para biriktiriom. 12.218 YTL olunca Transalp alcam :cherry:

: ben 9 ve 24 deyim daha gelişme aşamasındayım şu an bina yapmakla uğraşıom:p bende öğlen ve akşam giriyorum:mrgreen:

Bu ne abiler ablalar ? Acaip merak ettim. Nerden edinilir ? Nasıl bir oyundur ? Ücretli midir ?

Abi Online oyuunlardan paçamı zor kurtardım. Abartmıyorum 4 sene kadar süren ailemin ve kendimin verdiği cabalar sonucunda paçayı kurtardım tek öğrendiğim ise bu oyunlardan antisosyal yapıyor insanı..... :queen: Gelin şimdi ittifak olalım motosikletlere atlayıp bir barı basalım daha cok işe yarıyor.

Ben şimdi abone oldum ama pek bişi anlamadım henuz. Başında durmak için ne gibi bir sebep var anlamadım. Madenler falan otomatik cıkıyo. Binayı inşa et diyosun sora 3-5 dakka yada saat neyse, kendisi yapılıyor. Eee oyunda aktif olarak başında durmayı gerektirecek ne yapıyorsunuz kardesim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Valla cenk bende pek anlamadım, ama galiba önce iyice bi para biriktirip gelişmek lazım. İlerledikçe kendine gemi filo asker filan alıon galiba, sonrada önüne gelen kafire verion sopayı :)

ay yapmanın kolay bi yolu war mış luxor sen biliyosundur kesin bizimle de paylaşsırmısın.hem hazırda oynayanlar içinde iyi olur

Motosikleti
ay yapmanın en iyi yolu sıkı bir filonuzun ve bol bol solar uydunuzun olduğu bir gezegene çooook sıkı bir saldırı yemenizdir.sonrada 5/1 oranında çıkabilecek ay için oturup dua etmek gerekiyor...
cenk sen daha yenisin, biraz gelişince daha iyi anlarsın ama o zamana kadar sabredebilirsen.zevki asıl o zaman çıkıyor oyunun.ama sen sabırsız bir arkadaşımızsın.sanmıyorum ki o zamana kadar sabredesin. :) :bounce: :queen: :cat:

Luxor kendimi KOC (kings of chaos) oyunundan zar zor kurtarmıştım ki bu oyunla karşıma çıktın, manyak gibi oynamaya başladım yine, bakalım ne olacak bu halimiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar