xxxxx Katılım 19 Kas 2005 Mesajlar 2,946 4 Ağu 2007 #2 ben 1885 modeli alıyım yanında iki teker daha varya düşmem böylece şaka bi yana 1905 model çok süper duruyo:cherry: Son düzenleme: 4 Ağu 2007
ben 1885 modeli alıyım yanında iki teker daha varya düşmem böylece şaka bi yana 1905 model çok süper duruyo:cherry:
efsun Katılım 4 Ocak 2007 Mesajlar 24 4 Ağu 2007 Konu Yazar #3 o model elimizde kalmadı size 1885 model olandan versek demode diye elimizde ondan çok kaldıda :queen: şimdiki zamandakilere bakınca bunlar aynı bisiklet gibi duruyor değilmi
o model elimizde kalmadı size 1885 model olandan versek demode diye elimizde ondan çok kaldıda :queen: şimdiki zamandakilere bakınca bunlar aynı bisiklet gibi duruyor değilmi
faruk59 Katılım 15 Eyl 2006 Mesajlar 856 4 Ağu 2007 #4 bende 1920 model motoru alayım, neyse parası veririz artık
zenci Katılım 7 Tem 2007 Mesajlar 195 4 Ağu 2007 #5 ya 1914 1920 de modeller baya ii olmaya başlamış yani öbürleri biras bisikleti andırıyo...
u_baydur Katılım 11 May 2007 Mesajlar 126 4 Ağu 2007 #6 hiçbirine binmezdim, race larin çıkmasını beklerdim. burda race yokki yaww. ne edem bunları???:queen: adamlar ne zamn neler yapmış...ya biz...:farao:
hiçbirine binmezdim, race larin çıkmasını beklerdim. burda race yokki yaww. ne edem bunları???:queen: adamlar ne zamn neler yapmış...ya biz...:farao:
efsun Katılım 4 Ocak 2007 Mesajlar 24 4 Ağu 2007 Konu Yazar #8 u_baydur' Alıntı: hiçbirine binmezdim, race larin çıkmasını beklerdim. burda race yokki yaww. ne edem bunları???:queen: adamlar ne zamn neler yapmış...ya biz...:farao: Genişletmek için tıkla ... o zamanın raceleride bunlarmış demekki
u_baydur' Alıntı: hiçbirine binmezdim, race larin çıkmasını beklerdim. burda race yokki yaww. ne edem bunları???:queen: adamlar ne zamn neler yapmış...ya biz...:farao: Genişletmek için tıkla ... o zamanın raceleride bunlarmış demekki
u_baydur Katılım 11 May 2007 Mesajlar 126 4 Ağu 2007 #9 efsun' Alıntı: o zamanın raceleride bunlarmış demekki Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim bunlar olsa olsa super sport olur. Herşeyi uysa oturuş pozisyonu uymuyo... race e dik oturulur mu? adamlar henüz kendileri eğilmeyi akıl edememişler. gidonları eğmişler yaww :queen: -- aslında haklısın galiba biraz ; Excelsior 20 R yazıyor. R koymuşlar sonuna. Demek yapmışlar da nasıl oturulcağını bilmiyorlarmış.:mrgreen: Son düzenleme: 4 Ağu 2007
efsun' Alıntı: o zamanın raceleride bunlarmış demekki Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim bunlar olsa olsa super sport olur. Herşeyi uysa oturuş pozisyonu uymuyo... race e dik oturulur mu? adamlar henüz kendileri eğilmeyi akıl edememişler. gidonları eğmişler yaww :queen: -- aslında haklısın galiba biraz ; Excelsior 20 R yazıyor. R koymuşlar sonuna. Demek yapmışlar da nasıl oturulcağını bilmiyorlarmış.:mrgreen: