O Egzoztları yaptırın arkadaşım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Caddeden 10 motor geçiyorsa 4ünün egzoz patlak feci kafa şişiriyorlar hepside zaten çan çin çon feci başım ağrıyor gidin yaptırın şu egzozlarınızı..:farao:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Caddeden 10 motor geçiyorsa 4ünün egzoz patlak feci kafa düzüyorlar hepside zaten çan çin çon feci başım ağrıyor gidin yaptırın şu egzozlarınızı..:farao:

abi gözünüseveyim herşeye yeni konu açıyorsun sen yaa :queen::queen: yanlış anlama ama çok oldu sanki hı? :wiinkk:

özellikle cruiser motorlara bınenler işin suyunu cıkarıyorlar bende motosıklet kullanıcısıyım ama insanlarıda o kadar rahatsız etmek ayıp her gun işyerının onunde öle bır tane gecıyor ki egzos yıkıyor gecıyor ,abım yakında o arkadasın plakasını polıse vercek bu gıdısle her seyı tatlıda bırakmak dozajı ayarlamak lazım...

Hayır sorun o deil... Biz 10 saniyelik bi ses duyuyoruz ve gıcık oluyoruz o insanlar hiç mi huylanmıyor :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen gün e-5 ten bi chopper geçiyordu havaya baktım herhalde helikopter zorunlu iniş yapıyo yola dedim ::sas:: ne felaket bir sestir o , beyin hücrelerimize yazık ::huuuh::

dalga mayetinde demiyorum ben arkadaşım ya hakkatten çok doluyor forum ya olur olmaz herşeye yeni konu ne biliyim yani....

bende dalgada değilim gercekten hergun konu acmak ortamda saygınlık kazanmak istiyor galiba

ben bu arkadasın motoru oldugunada pek inanmıyorum ve fikrim biraz kucuk yaşlarda birisi ayrıca birazda seviyesiz
ayrıca turkce konusmayan ingilizce konuşma hava atmak sanan muhterem zatlardan birisi:farao::farao::farao:

bende dalgada değilim gercekten hergun konu acmak ortamda saygınlık kazanmak istiyor galiba

ben bu arkadasın motoru oldugunada pek inanmıyorum ve fikrim biraz kucuk yaşlarda birisi ayrıca birazda seviyesiz
ayrıca turkce konusmayan ingilizce konuşma hava atmak sanan muhterem zatlardan birisi:farao::farao::farao:

abartıyorsun ben kesinlikle böyle birşey ima etmek istemedim senin ima etmenide kınıyorum kim neolursa olsun nasıl biri olursa olsun herkesin burda durmaya hakkı var kişilerin şahsi özellikleri hakkında yorum yapmak bize düşmez kim neyi kimne kanutlamaya calısıyorsa çalışssın bakalım ama demek istediğim bi rica idi beni dikkate alırsa ne ala almassa da kendi bileceği iş bence uzatmanın alemi yok :wiinkk:

yahu bır konu acılmıs konuyla ılgılı yazcaksanız yazın yoksa konuyu rezıl etmeyın barı avukatımısınız forumun anlamadımki forumda konu acmak paraylamı!!!!!

Aha vallahi geçiyor gene birisi patlata patlata..:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen gün e-5 ten bi chopper geçiyordu havaya baktım herhalde helikopter zorunlu iniş yapıyo yola dedim ::sas:: ne felaket bir sestir o , beyin hücrelerimize yazık ::huuuh::

:mrgreen::mrgreen:

yahu bır konu acılmıs konuyla ılgılı yazcaksanız yazın yoksa konuyu rezıl etmeyın barı avukatımısınız forumun anlamadımki forumda konu acmak paraylamı!!!!!

forumda konu acmak parayla değil tabiki ama burası genel olarak bilgi forumu bilgi almak isteyen arkadaşları bi parcada olsa etkiler diye dusunuyorum

ha sanane senı ilgilendirmez dersenız haklısınız ama forumda konu acmak parayla değilse yorum yazmakda parayla değil şikayeti olan varsa ust yetkililere şikayet edin haksız isem uzaklaştırırlar burda sizinde bana boyle şeyler soylemeye hakkınız yok

Kask vardır crazy:)..Bir iki kere benim de başıma geldi gece eve giderken mahalle arası uğulduyor sesi az bi gazla boşta gibi gidiyordum bela ses..:)

Arkadaşlar, küfür içerikli kelime yazana, çeşitli motor markalarını küçümseyen bunlar için küçümseyici şeyler yazanlara lütfen cevap vermeyelim konuya devam etmeyelim. Bunlar sitenin kalitesini düşürüyor.

Zevk meselesi , bende hayran kalıyorum :) Kaliteli seslere tabi çan çin çon motorla ve seslerine değil :)

ewet benim gördüğüm birde sukutur var mondial 151 rs adam ekzosu komple sökmüş 1 ay dır bu şekilde geziyor birazdaha bu şekilde yaparsa sanırım buradaki esnaftan güzel bir dayak yiyecek birde buradan geçerken gözümüzün içine bakıp ara gazı çekiyo tam dayaklık yaa

Doğu kültürlerinin ortak sorunu...

Ne mi?

Gürültü çıkarmak.

Şöyle ki,düğünde sabahlara kadar davul çaldıran mı ararsın,kulağına zurna dayatıp üstüne bahşiş verip üfleten mi ararsın,havaya silah sıkan mı ararsın,konvoy oluşturup korna çalanlarmı ararsın,yine ramazan geldi ve çalar saatin 1 liraya satıldığı ülkemde davulla sahura kalkmayı tercih edenleri mi ararsın.
Biz gürültüyü seviyoruz,üstelik karşı çıkana iyi gözle bakmıyoruz.

Örneğin pakistan hindistan bangladeş vb ülkelerde korna sesinden sokakta telefonla konuşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar