bende dalgada değilim gercekten hergun konu acmak ortamda saygınlık kazanmak istiyor galiba
ben bu arkadasın motoru oldugunada pek inanmıyorum ve fikrim biraz kucuk yaşlarda birisi ayrıca birazda seviyesiz
ayrıca turkce konusmayan ingilizce konuşma hava atmak sanan muhterem zatlardan birisi:farao::farao::farao:
yahu bır konu acılmıs konuyla ılgılı yazcaksanız yazın yoksa konuyu rezıl etmeyın barı avukatımısınız forumun anlamadımki forumda konu acmak paraylamı!!!!!
bi onun mesaj sayına bak bide kendi mesaj sayına bak anlarsın farkı:farao:
boş boş konuşmassın
Benım motor f1 sesi çıkartıyo tamamiyle istem dışı![]()
Yok sözümüz egzozu patlayıpta yaptırmayanlara..:wiinkk:
Abi allah razı olsun bende senden azar işitmiyim diye orjinal egzos arıyodum :queen:
İyi edersin..![]()
konu hakkında tartışacağımıza birbirimizle tartışıyoruz ne garip değilmi ??
Valla çok garip
başta ülke garip zaten
bak bi adaya bile sahip çıkamadık yunanlılar çıkmış ne garip dimi.
benzinede yine zam gelmiş buda çok garip
3g diye bişey çıkmış 2 gündur başımın etini yiyo millet oda çok garip mesela
garip milletiz vesselam![]()
150 - 250 cc chopperların egsozunu açıyor neden , çok güzel ses çıktığını sanıyor . Halbuki kafa ......
burda mondial 150 kn var o egsozu takacam ona yakında , bir şey deyince abi herkes dönüp bakıyor diyor . O bakanlar annende kaşıntı sende çınlama yapıyor dedim . Bir daha önümden geçmedi kardeşim manifolttanda şahin egsozu takılmaz ki
Tamam abi ama önce bi sizin mahalleden geçim![]()
ben 125 cc scooterımı sattığım çocuk 100 lira vermiş abart araba egzosu takmış abi diyo performansı arttı![]()
abi gözünüseveyim herşeye yeni konu açıyorsun sen yaa :queen::queen: yanlış anlama ama çok oldu sanki hı? :wiinkk: