Ben geçen yıl 2004 modelini (4800 km) o fiyata almıştım. Makinada sorun yoksa fiyatlar genelde bu civarda. 6000'e almanın yolunu bi zorla bakem![]()
Hmmm anladım saolasın kardeş hayırlısıysa olur bakalım
Ben geçen yıl 2004 modelini (4800 km) o fiyata almıştım. Makinada sorun yoksa fiyatlar genelde bu civarda. 6000'e almanın yolunu bi zorla bakem![]()
İyigünler arkadaşlar ben bu aralar bi falcon buldum satılık sizden bi bilgi almak isterim fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
2005 model 8000 km de
baktım gayet temiz 6500 ytl istiyor.
sizce uygunmudur görüşlerinizi bekliyorum.
Dishyciim, kardeşim n'aptın sen:cyclopsan
o zaman 100 km'de 20 YTL yakıyor.Benim XT'den ve hatta Diversion'dan yüksek nerdeyse bu...Karbüratörüne, hava filtresine bi baktırın bencen o motorun.:silent:
Biraz pazarlık yap bence, sıkışıksa verir, temizse kaçırma
evet yapıcam ama direkt para yok önce benim motoru bi elden çıkarmam lazım üzerinede az koyup almayı düşünüyorum ama motor gerçekten temiz işe gidip gelmiş sadece 6000 falan yaparsam iyi olucak bakalım hadi hayırlısı yardım ettiğiniz için saolun iyi günler
Yener abinin bizi taktığı yok baksana :santa:
Tuğba kardeş;719657' Alıntı:;718744]Evet Yener abi ve diğer kullanıcılardan yakıt hakkında bilgi istiyorum, nerde bu Falcon cular![]()
Tuğba kardeş;719657' Alıntı:Yener abinin bizi taktığı yok baksana :santa:
he yaa ben uzun zamandır msn de de rastlamıyorum basına bi şey mi geldi acaba:silent:
Abiciğim, yakıt hesabını nasıl yapacaksın biliyor musun ?
Depoyu fulleyeceksin (bu biraz zor olacak ama :cherry: ) bir/iki gün km yaptıktan sonra tekrar fulleyeceksin.. O arada kaç km yol gittiysen, onu aldığın benzin fiyatına böleceksin...Yani ben böyle biliyorum, başka bilen varsa, kolay yol söylesinler...:rendeer:
Bu arada biz Falcon la 100 km/h nin altına düşmüyoruz ki :cherry: