hayırlı uğurlu olsun Ramazan cığım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Maşallah fazerde full aksesuar:thumleft:
İyi günlerde kullan kardeşim.Çok sevindim.:queen:
makina kız gibi lan gerçek kmde olduğunu ben burdan blokdan anlıyorum...yan çantalarla vfr800 gibi bişeyi andırıyor..yan çantaları okut ganga istersen diycem ama sen seversin böyle kanatlı gibi...zamanla yan çantaları postalarsın sen...
benim fazla katkım olmadı ama...Sedatı unutmuşun aga...darılmasın sonra...:queen:
YETER !!!! Ulen ybry di rtr ydi gıpraşma yerinden sesini soluğunu çıkarma bu sana yeterhayırlı olsun ramazan darısı dostlar başına diyelim
kazasız belasız inşallah .
sedat darılmaz paşa bize....
motor uzun yol motoru olarak kullanılacak genelde ... istanbul ankara yozgat hattında mekik dokuyacak....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
sağol irfan ım daha iyisi sizin olsun....
Vaaay.. O geliyoorr... Ramço geliyorr.. :mrgreen: Afiyet olsun.. Şey pardon hayırlı olsun Ramço, sen de sonunda muradına erdin inşallah.. Allah kaza bela göstermesin Fazer müdavimi :mrgreen: Kalbin temizmiş bak, hayırlısıyla tertemiz bi Fazer buldun güle güle kullan :cat:
Tamam ganga ama forslu olacan yollarda artık...ah bi siyah olaymış bu namussuz...uzarsın artık otobanda...otomobiliyle dötü başı oynayanlara bi gaz açılır bu makinayla...![]()
@RAMÇO Hani sen Z750 Düşünüyordu niçin fazeri seçtin yada neden Z750 almadın Bilgi veririmisin
kanka aslında bakarsan bizim özümüzde ybr 125 yatıyor.... biz uzun yol haricinde bu motora binmeyiz... senede en fazla 10 000 yaparım bunla...
yan çantalarla vfr800 gibi bişeyi andırıyor..yan çantaları okut ganga istersen:queen:
2 sene tutarsan makinayı 40 bine dayarsın hacu öyle deme...![]()
Hakikaten bakımlı, diri duruyor, maşallah demeden kapatanın monitörü çatlar zaten :mrgreen:
Keyfi uzun yol sever bi arkadaştan bulunmuş olsa gerek, çok iyi bakılmış gibi.
Ben forumda çok eski olmama rağmen biçok mesajında dile getirdiğin Fazer aşkını okumuşumdur
Bukadar sabrın sonunda böylesine gıcır bi motosiklet nasip olmuşTabi vesile olan abilerimizede helal olsun demek düşer :rendeer:
Okutmasın abi ya, orjinal Italyan işi giviler acaip baba durmuş :cherry:
Allah kaza bela göstermesin, dibine kadar keyifle binmek nasip olsun :rendeer: