Nur topu gibi bi scoterla sezonu açtık haydi hayırlısı

bizim oraların havasından mı suyundamıdır bilinmez İzmire gider motorla dönerler...aynı benim gibi...

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah...

Hayırlı olsun ahmet abim şu senin gezilere baktıkça hep bi içim açılır..tekerine sağlık abi..

anlayamadım ? kim beğenmedi?

Dedim ya eşiminde binebileceği bi scoter diye yamaha cygnus a alışık ve takık vaziyette olduğu için kendisi pek bi beğenmedi bizim ufaklığı zannımca :pr:

Sağlam motormuş ! güle güle kullanın hayırlı olsun.

Sağolasın teşekkürler :rendeer:

abi buranın önünde foto çektirseydin iyiydi :)

http://img189.imageshack.us/img189/462/img074pa.jpg

2012 bodrum dönüşü. manisa girişi kuvayi milliye anıtı.

Buranın önünden geçerken akşam oluyordu hava kararmaya başlamıştı çok tereddüt ettim yaklaşırken dursammı foto çeksemmi diye ama geç kalmamak için durmadım artık :sunny:

bizim oraların havasından mı suyundamıdır bilinmez İzmire gider motorla dönerler...aynı benim gibi...

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah...

Sağolasın :rendeer: teşekkür ederim

Hayırlı olsun ahmet abim şu senin gezilere baktıkça hep bi içim açılır..tekerine sağlık abi..

Sağol Öndercim gene geçtik sizin memleketlerden bi ara beraber geçmekte nasip olur inş. :rendeer:

Ahmet abim hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullan inşallah görüşmek üzere yüreğine sağlık. :)

Sağolasın kardeşim eyvallah :rendeer: bencede görüşmek üzere :wiinkk:

güle güle kullanın....yolunuz hep açık olsun...allah kaza bela vermesin...

Yeni motorunuz hayırlı olsun, kütahyamın resimlerini hele o manisa kütahya arası yolları görünce içim sızladı hasretten...17.2 tl benzinle 154 km , benim için inanılmaz bir rakkam , 200 lük vespama 20 tl lik benzin koyuyorum yaptığım km 100 ü imkansız bulmaz, vallahi emekli olunca son durağımız kütahyada kesin senin yeni motordan alacağım, 3 litre bana kütahyayı bir hafta gezdirir sabahtan akşama...
Ben honda innova düşünüyordum o da 3 lt deposu ile adeta kokluyor benzini, ama senin yazını okuyunca listeye vento yu da ekledim,

Bu arada kütahya soğuktur, tekerler kayma yapıyor mu sabah kırağısında çiğinde kütahyamın, frenler nasıl dostum, iki kişi ( 90+ 70 ) rahat rahat gökçimene, sazağa. hıdırlığa çıkar mı,...
tekrar hayırlı olsun, kötayama sevgi ve özlemimle...

Kocaeli İl Temsilcisi
Sorma valla aldığım gün bi dönüp geldi sadece arka bahçede yorum aynen şu oldu " iyimiş de benimki dahamı iyiydi sanki ne " :santa: hele birde pazar günü biraz alıştırayım beraber dolaşalım diye scoterı çıkardığımızda çalışmasınmı :pr: bu seferde yorum şöyleydi aynen " amaaannn çin malı değilmi işte bir gün çalışır 5 gün çalışmaz hadi gidelim Salcanoya binelim boşver bunu" :sunny: Salcano ne malıysa artıkın bu arada :p

sen ölmüşün senin ağlayanın yok :cherry: bizimki allahtan çinle caponu kıyas etme altyapısına sahip değil :cherry: :p

Hayırlısı olsun nice kilometrelere...:)

Sağolun teşekkürler :rendeer:

Yeni motorunuz hayırlı olsun, kütahyamın resimlerini hele o manisa kütahya arası yolları görünce içim sızladı hasretten...17.2 tl benzinle 154 km , benim için inanılmaz bir rakkam , 200 lük vespama 20 tl lik benzin koyuyorum yaptığım km 100 ü imkansız bulmaz, vallahi emekli olunca son durağımız kütahyada kesin senin yeni motordan alacağım, 3 litre bana kütahyayı bir hafta gezdirir sabahtan akşama...
Ben honda innova düşünüyordum o da 3 lt deposu ile adeta kokluyor benzini, ama senin yazını okuyunca listeye vento yu da ekledim,

Bu arada kütahya soğuktur, tekerler kayma yapıyor mu sabah kırağısında çiğinde kütahyamın, frenler nasıl dostum, iki kişi ( 90+ 70 ) rahat rahat gökçimene, sazağa. hıdırlığa çıkar mı,...
tekrar hayırlı olsun, kötayama sevgi ve özlemimle...

Teşekkür ederim sağolun gaza fazla yüklenmeden ılımlı bi şekilde yol aldığınız zaman hakikaten az yakıyor ama burada bi kaç arkadaşımda daha var vento onlardan ş.içi 100 kmde 5lt yakıyor diyenide var 20 tl lik benzin alıyom 1 ay geziyom diyende var :sunny: birazda şans işi sanırım çin malı scoterda yakıt ekonomisine denk düşmek :cherry: sabahları hiç kaymadı :cat: ama arka lastik ırc wınter kış lastiği :cat: onunda etkisi olabilir sanırım :cat: frenler fena değil tatmin edici :cat: iki kişi dediğiniz yüklerde dediğiniz rampalara çıkarır tabiki fakat ne olur tek kişi 40-50 yle çıkacaksa 2 kişi 25-30 a düşer ben 102kiloyum :sunny: İzmir-Manisa arasında Sabuncubelini çıkarken 40 a düştü en fazla :cat: Manisadan gelirken ise Kula rampalarında 30 a düştü :cat: benim için tatminkar değerler bunlar :cat: gelirseniz her daim beklerim numaram profilimde yazıyor ararsanız test sürüşü bile yapabilirsiniz :rendeer:

sen ölmüşün senin ağlayanın yok :cherry: bizimki allahtan çinle caponu kıyas etme altyapısına sahip değil :cherry: :p

oooofffff offff :farao: ulem ganga koynumuzda marka fanatiği besliyomuşuzda haberimiz yokmuş yafs :cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
Sağolun teşekkürler :rendeer:

Teşekkür ederim sağolun gaza fazla yüklenmeden ılımlı bi şekilde yol aldığınız zaman hakikaten az yakıyor ama burada bi kaç arkadaşımda daha var vento onlardan ş.içi 100 kmde 5lt yakıyor diyenide var 20 tl lik benzin alıyom 1 ay geziyom diyende var :sunny: birazda şans işi sanırım çin malı scoterda yakıt ekonomisine denk düşmek :cherry: sabahları hiç kaymadı :cat: ama arka lastik ırc wınter kış lastiği :cat: onunda etkisi olabilir sanırım :cat: frenler fena değil tatmin edici :cat: iki kişi dediğiniz yüklerde dediğiniz rampalara çıkarır tabiki fakat ne olur tek kişi 40-50 yle çıkacaksa 2 kişi 25-30 a düşer ben 102kiloyum :sunny: İzmir-Manisa arasında Sabuncubelini çıkarken 40 a düştü en fazla :cat: Manisadan gelirken ise Kula rampalarında 30 a düştü :cat: benim için tatminkar değerler bunlar :cat: gelirseniz her daim beklerim numaram profilimde yazıyor ararsanız test sürüşü bile yapabilirsiniz :rendeer:

oooofffff offff :farao: ulem ganga koynumuzda marka fanatiği besliyomuşuzda haberimiz yokmuş yafs :cherry:

kanka yamaha değilmiydi yengenin eski motürü ? cugınus ? :cherry:

hee cygnus 125 yamaha te bundan işte aynısı :pr:

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

Kocaeli İl Temsilcisi
hee cygnus 125 yamaha te bundan işte aynısı :pr:

[url]http://img46.imageshack.us/img46/2217/yamahacygnusrskrmznc5.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

aga bak şimdi beni eyi belle :cherry: bu konuda yenegem haklı gusura galma seni aynen satarım bu konuda :cherry: :p bu arada yamahacılar havalara girmesin bak bir yamahada ben göstereyim sana ama buna pinilmiyo :cherry:

fiyatıda sanırım 2 cugunus parası eder :) yapıyo abi adamlar yengemin suçu yok yani :)

http://www.youtube.com/watch?v=-rQqsMxRX4c

Sen ne demek istiyon şimcik ganga :p org morg ne iş :mrgreen: yoksam yamaha otursun org üretsin motosiklet hondanın işimi demesine getirion ne deyon :queen:

hayırlı olsun hemşerim ALLAH kaza bela göstermesin,tekerine taş değmesin ,Aynı zamanda güzel bir yolculuk olmuş ve güzel bir gezi olmuş saygılar...

Amin sağolasın :rendeer: teşekkür ederim saygılar bizden :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar