Nur içinde yat kardeşim..SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

Şu anda buraya bu satırları yazarken içim kavruluyor.
Emre'den Rahmetli diye hitap edeceğim aklımın ucundan geçmezdi ama insan Emre gibi bir insana ölümü yakıştıramıyor nedense.

'' motobey '' acınızı yürekten paylaşıyorum..

Yazınız bizleri de duygulandırdı..

Size, kederli ailesine , emniyet camiasına, yakınlarına ;

sabır ve başsağlığı dilerim..

ALLAH rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun !..

Şu anda kardeşim Konyada ve cenaze evinde. Onunla konuştum. Aile yıkılmış bir vaziyetteymiş. Cenazeyi bekliyorlar ve muhtemelen defin işi yarına kalacak. Kardeşim çok yıkılmış bir şekilde "Emreyi bekliyorum ve onu toprağa vermeden ayrılmayacam mezarının başından." dedi. Şu an gözlerim dolu dolu. Allahım sen onu sevenlere sabır ver...

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşllah.Allah geride kalanlara sabır versin...

Ne kadar aci , kendi hayatini en guzel hobisi ile bezemis biri yine densiz bir agir vasita surucusunun kurbani.Rahat uyusun. Turkiye ne zaman acaba bol keseden ehliyet dagitmayi birakacak. Trafik kurallarinin araclarin tonajina gore belirlendigini dusunen bir ulkede nasil guvenli olacaz?

Al işte, hayatının baharında bir arkadaşımız daha vefat etti.Ne kadar acı ve üzücü bir durum:salut:. Biz bu kadar üzüldüysek ailesi kimbilir ne durumdadır. Allah onlara sabır versin. Mekanı cennet olur inşallah...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet melekler dostu olsun kardeşimizin...

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin,dostalarının başı sağolsun.her zaman biz motosiklet sürücülerinin baş belalıları 4 tekerli araçlar :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar